banner102

EĞİTİME ‘YILDIRIM’ DESTEK

BURSA- Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı öncesi ilçedeki eğitim kurumlarının bahçelerinde yürüttüğü yenileme ve temizleme çalışmaları ile eğitime verdiği desteği sürdürüyor.

EĞİTİME ‘YILDIRIM’ DESTEK

-EĞİTİME ‘YILDIRIM’ DESTEK

-YILDIRIM BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇEDEKİ OKULLARIN BAHÇELERİNDE YÜRÜTTÜĞÜ YENİLEME VE TEMİZLEME ÇALIŞMALARI İLE EĞİTİME VERDİĞİ DESTEĞİ SÜRDÜRÜYOR.

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “İLÇEMİZDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZİN DAHA TEMİZ, SAĞLIKLI VE HİJYENİK ORTAMLARDA EĞİTİM GÖRMELERİ AMACIYLA KURUMLARIMIZIN ÇEVRE TEMİZLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.”

-BAŞKAN YILMAZ: “2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI’NDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE EĞİTİM NEFERİ ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM.”

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan iş birliği çerçevesinde ilçedeki okullardan gelen talepler doğrultusunda, okul bahçelerinde kosa, çim biçme, toprak havalandırma ve bahçe düzenlemesi gibi çeşitli temizlik çalışmaları yürütülüyor. Yıldırım Belediyesi olarak eğitime yönelik faaliyetlere her fırsatta destek olduklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Eğitim toplumların kalkınmasında en önemli kriterlerin başında gelmektedir. Bu kapsamda yeni eğitim öğretim dönemine sayılı günler kala ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizin daha temiz, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim görmeleri amacıyla eğitim kurumlarımızın çevre temizliğini gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi fiziki koşulların oluşturulması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim-öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girmiş olacak” diye konuştu.

‘EĞİTİME DESTEK, GELECEĞE YATIRIM’

Okullara yapılan desteğin geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Eğitim konusu bizim için çok önemli. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin en iyi şartlarda eğitim-öğretimlerini gerçekleştirmelerini istiyoruz. Bu sebeple ekiplerimiz yaz tatili boyunca şehrimizin dört bir yanındaki okullarda çalışmalarını gerçekleştirdiler. Bu vesile ile 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nda tüm öğrencilerimize ve eğitim neferi öğretmenlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0