Dünyanın En Büyük Hamburgeri Çeşme’de Yapılacak

Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Dayıoğlu, dünyanın en büyük hamburgerini yapmak üzere Guinness’e başvuruda bulunduklarını açıkladı.14 Nisan tarihinde dünyanın en büyük hamburgerini yaparak dünya rekorunu Kuveyt’ten...

Dünyanın En Büyük Hamburgeri Çeşme’de Yapılacak
banner98
Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Dayıoğlu, dünyanın en büyük hamburgerini yapmak üzere Guinness’e başvuruda bulunduklarını açıkladı.
14 Nisan tarihinde dünyanın en büyük hamburgerini yaparak dünya rekorunu Kuveyt’ten devralacaklarını söyleyen Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Dayıoğlu, "Ayrıca dünyanın en büyük kumrusunu yapmak için başvuruda bulunduk ama henüz onaylanmadı. Guinness’de, dünyanın her yerinde yapılabilen bir ürün olması gerekiyor. Rekabet gereği öyleymiş. Kumru başvurumuz için komisyon toplanıp, nohut ekmeği her yerde yapılıp yapılamıyor mu bakılacak. Bizim için çok hoş bir organizasyon alacağını düşünüyoruz. Londra’dan Guinness hakemi gelecek ve rekorumuzu tescilleyecek. Çeşme Belediye Başkanımız, hakemin gelişi ile ilgili yardımcı olacağını söyledi. Her şey bir maliyet" dedi.
Yaşar Grubu’nun, hamburger için malzemeleri sağlayacağını bildirdiğini anlatan Dayıoğlu, şunları söyledi: "Hakemin gelişini sağlayabilirsek, rekorumuz tescillenecek. İşin heyecanı orada. Hakem getiremezsek biz evrakları ve fotoğrafları göndereceğiz. İncelenecek ve 15 gün sonra cevabı gelecek. O esnada olmadığı için heyecanı biraz geride kalacak. O nedenle hakemin gelmesini istiyoruz. Türkiye’nin her tarafından gelen öğrencilerimizle birlikte dünyanın en büyük hamburgerini yapmanın heyecanını yaşayacağız."
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0