Dünyanın Bilinen En Eski Kült Yapıları Babasını Yitirdi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Göbeklitepe Ören Yeri Kazı Başkanı’nın ani ölümünün ardından sosyal medyadan başsağlığı diledi.Bakan Ömer Çelik, Prof. Dr. Klaus Schmıdt’in vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek,...

Dünyanın Bilinen En Eski Kült Yapıları Babasını Yitirdi
banner98
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Göbeklitepe Ören Yeri Kazı Başkanı’nın ani ölümünün ardından sosyal medyadan başsağlığı diledi.
Bakan Ömer Çelik, Prof. Dr. Klaus Schmıdt’in vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Şanlıurfa Göbeklitepe Ören Yeri’nde 1995 yılından bu yana Bakanlığımız ve Alman Arkeoloji Enstitüsü adına kazı çalışmalarını yürüten Prof. Dr. Klaus Schmıdt'in ani ve beklenmedik vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.
Bilimsel kazı ve araştırmalarıyla, ülkemiz ve dünya arkeolojisine büyük katkılar sağlayan, üretkenliği ile gelecek kuşaklara yol gösteren, kültür ve bilim hayatımızda iz bırakan Prof. Dr. Klaus Schmıdt'in ülkemizde yapmış olduğu bilimsel çalışmalar daima takdirle anılacaktır. Prof. Dr. Klaus Schmıdt’in yakınlarına ve tüm bilim camiasına başsağlığı dilerim.”
Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0