Düğünden çıkıp demokrasi nöbetine gittiler

Edirne’de devam eden Demokrasi Nöbeti, ilginç görüntülere sahne oldu. Düğünden çıkan gelin damat, eline Türk Bayraklarını alarak Demokrasi Nöbeti’ne katıldı.Edirne’de AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından Darbe Girişimi’ne...

Düğünden çıkıp demokrasi nöbetine gittiler
banner98
Edirne’de devam eden Demokrasi Nöbeti, ilginç görüntülere sahne oldu. Düğünden çıkan gelin damat, eline Türk Bayraklarını alarak Demokrasi Nöbeti’ne katıldı.
Edirne’de AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından Darbe Girişimi’ne tepki amacıyla Demokrasi Nöbeti devam ediyor. 8 gündür Edirne’de Atatürk Anıtı önünde devam eden Demokrasi Nöbeti, ilginç görüntülere sahne oldu. AK Parti Edirne İL Başkanlığı’nda Danışman olarak görev yapan Caner Kurt, düzenlenen düğün töreni ile eşi Gamze Kılıç’la hayatlarını birleştirdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kıydığı ve AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ile Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı’nın şahitliğini yaptığı nikahın ardından düğünün sonunda genç çift, evlerine gitmek yerine, Atatürk Anıtı önünde devam eden Demokrasi Nöbeti’ne katıldı. Ellerine Türk Bayrağı alan çift, meydanda nöbet tutan vatandaşların ilgi odağı oldu.
Burada bir açıklama yapan Caner Kurt, eşiyle birlikte ortak bir karar alarak düğün sonrası böyle bir şey yapmak istediklerini belirterek; “Ülkemizin zor günler geçirdiği bu günlerde her ne kadar düğünümüz olsa da Cumhurbaşkanımızın emri doğrultusunda meydanları boş bırakmıyoruz. Biz de eşimle birlikte, düğünümüzün bitmesinin ardından bu önemli görevi yerine getirmek ve meydanları boş bırakmamak açısından evlerimize gitmeden düğünden çıkıp meydana gittik. Demokrasi nöbetimizi tutuyoruz. Her ne kadar gündüzleri normal hayatımıza devam etsek de geceleri meydanları boş bırakmayacağız.” dedi.
Genç çift, bir süre Atatürk Anıtı önünde devam eden Demokrasi Nöbeti’ne ellerinde Türk Bayrakları ile destek verdikten sonra buradan ayrıldı. Öte yandan çok sayıda kişi de bu ilginç anı fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0