banner102

Çambaşi’nda Şenlik Coşkusu

Ordu’da 14’üncüsü düzenlenen Çambaşı Yayla Şenlikleri renkli görüntülerle sona erdi.Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda düzenlenen yayla şenliklerine AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal ve Mustafa Hamarat,...

Çambaşi’nda Şenlik Coşkusu
Ordu’da 14’üncüsü düzenlenen Çambaşı Yayla Şenlikleri renkli görüntülerle sona erdi.
Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda düzenlenen yayla şenliklerine AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal ve Mustafa Hamarat, Ordu Büyüksehir Belediye(OBB) Başkanı Enver Yılmaz, Vali Yardımcısı Engin Avcı, Ak Parti Ordu İl Baskanı Hüseyin Akyol, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şenliklerin son gününde en iyi koyun, buzağı ve peynir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül töreninden sonra bisikletli sporcular bisikletleriyle akrobasi hareketleri sergiledi. Enver Yılmaz’ın konuşmasının ardından sahne alan Ordulu sanatçı Aydın Beyoğlu, şenliğe katılanlara hareketli dakikalar yaşattı. Aydın Beyoğlu’nun söylediği oyun havalarıyla iyice ısınan yayla havasında OBB Başkanı Enver Yılmaz, vatandaşların arasına girerek oyun havasına eşlik etti. Vali Yardımcısı Engin Avcı ve Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Başkan Yılmaz ile karşılıklı oyun oynadılar.
14. Çambaşı Yayla Şenliği Sibel Pamuk, Taner Can ve Aydın Beyoğlu’nun konserleriyle son buldu.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0