banner102

Cadde Ortasında Kavşakta Uyudular

Tokat’ın Niksar ilçesinde aşırı sıcak ve nem, serinlemek isteyenleri gölge alanlara kaçırtıyor.Türkiye genelinde hava sıcaklığının yüksek seyretmesi insanları olduğu kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının 40 dereceyi...

Cadde Ortasında Kavşakta Uyudular
Tokat’ın Niksar ilçesinde aşırı sıcak ve nem, serinlemek isteyenleri gölge alanlara kaçırtıyor.
Türkiye genelinde hava sıcaklığının yüksek seyretmesi insanları olduğu kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Niksar’da vatandaşlardan kimisi park ve bahçelere kaçarken kimisi de cadde ortasındaki kavşakta bulunan ağaç altında serinlemeye uğraştı. Sıcaktan bunalarak kaldırımda uzanan bir köpek ise çevredeki esnafın verdiği su ile kendine gelebildi.
Niksar’da 1 haftadır etkili olan sıcaklar, vatandaşları bunaltıyor. Niksar’da termometreler 40 derece olarak ölçülürken, sıcaktan bunalan vatandaşlarda park ve mesire alanlarına koşarken, kimisi de cadde ortasındaki kavşaktaki ağaç gölgesine sığınarak uyuya kaldı.
Öte yandan, havaların aşırı sıcak olması nedeniyle sokak hayvanları da buldukları gölge alanlara sığınıyor. Sıcaktan bunalarak kaldırımda uyuyakalan bir köpek ise çevredeki esnafların verdiği su ile serinledi.
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2014, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0