Bursalı Öğrenciler Atatürk'ü Unutmadı

Bursa'da öğrenciler 10 kasım'da Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü dolayısıyla Bursa Kavram Çekirge Koleji Öğrencileri, Öğretmenleri, Yönetici ve Velileri,10 Kasım Pazar Sabahı Saat 09:00 - 09:10 arası 10 dakika süreyle 10 Kasım Atatürk' ü anma etkinliği kapsamında Okulun önünde Bursa'da Çekirge yolunu kapatarak araç trafiğini durdurdular.

Bursalı Öğrenciler Atatürk'ü Unutmadı
banner98

Daha sonra, Atatürk' ü anma etkinliği, öğrencilerin okudukları, şiirler, marşlar, Atatürk' ün sevdiği şarkılar,Vals ve Zeybek ile okul bahçesinde devam etti.

Etkinlikte öğrenciler "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde özlemle ve minnetle anarken, her daim izinde olduğumuzu yineliyor, aziz hatırası önünde en içten saygılarımızla eğiliyoruz. Dünya var oldukça Atamıza olan sevgimiz, saygımız, inancımız ve duruşumuz sürecektir. Ulu Önderimiz Atatürk'ün en büyük eseri olan ve yüce Türk milletine armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar birlik ve beraberlik içinde yaşatacağımıza olan inancımızı tüm dünyaya bir kez daha haykırıyoruz."dediler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0