Bursa’da Zafer Bayramı İspanyol Ezgileriyle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92’nci yıldönümü bütün yurtta olduğu gibi Bursa’da da coşkuyla kutlandı.Sabah Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Kutlamalara...

Bursa’da Zafer Bayramı İspanyol Ezgileriyle Kutlandı
banner98
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92’nci yıldönümü bütün yurtta olduğu gibi Bursa’da da coşkuyla kutlandı.
Sabah Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Kutlamalara Nilüfer Belediyesi’nin misafir ettiği İspanyol folklor ekibi renk kattı. Törene AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Garnizon Komutanı Sadullah Saltık, sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Hekel’deki törenlerin ardından Vali Karaloğlu, tarihi vilayet binasında tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünün ardından resmi geçit yapıldı. Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sadullah Saltık ve Başkan Recep Altepe’nin halkı selamlamasının ardından Havacı Yüzbaşı Selami Karaduman, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Konuşmanın ardından İspanya ekibi gösteri sundu. Misafir ekibin üzerinde Türk ve İspanyol bayrakları bulunan mendillerle yıldız şekli yapması büyük alkış aldı. Bursa Kılıç Kalkan Ekibi de nefes kesen bir gösteri yaptı. Vatandaşların ilgi gösterdiği kutlamalarda, protokol mensupları, jandarmanın standını ziyaret etti.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0