Bozüyük Parklarında Çalişmalar Hız Kesmiyor

Bozüyük’te ilçe genelinde bulunan tüm yeşil alan, park ve bahçelerin bakım ve onarım çalışmaları periyodik olarak devam ediyor.Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde bulunan parklarda çim biçme, yabani...

Bozüyük Parklarında Çalişmalar Hız Kesmiyor
banner98
Bozüyük’te ilçe genelinde bulunan tüm yeşil alan, park ve bahçelerin bakım ve onarım çalışmaları periyodik olarak devam ediyor.
Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde bulunan parklarda çim biçme, yabani ot temizliği, sulama, gübreleme, ağaç ve gül budama gibi yeşil alan bakımlarının dışında parklardaki genel bakım ve onarım çalışmaları da devam ediyor. Cami bahçelerinde yapılan çapalama çalışmalarının yanı sıra kauçuk zemin kaplama çalışmaları da devam eden parklarda çocuklar gönül rahatlığıyla oynuyor. Kauçuk zemin kaplanan park alanlarının bordürleri de boyanarak temiz bir görünüme kavuşturuluyor.
Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından özenle ve periyodik aralıklarla yürütülen çalışmalarla parkların bakımlı ve yeşil kalmaları sağlanıyor.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0