Bir Yıl Önce Kaçırılan Belediye Başkanı Serbest Bırakıldı

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında PKK tarafından kaçırılan Silopi Belediye Eski Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım ve Belediye Meclis üyeleri Selahattin Atız ile Ayhan Tanış serbest bırakıldı. Serbest bırakılan belediye Başkan vekili ve beraberindekiler...

Bir Yıl Önce Kaçırılan Belediye Başkanı Serbest Bırakıldı
banner98
Geçtiğimiz yıl Nisan ayında PKK tarafından kaçırılan Silopi Belediye Eski Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım ve Belediye Meclis üyeleri Selahattin Atız ile Ayhan Tanış serbest bırakıldı. Serbest bırakılan belediye Başkan vekili ve beraberindekiler Habur sınır kapısında aileleri tarafından coşku ile karşılandı.
Ailesi ve yakınları ile hasret gideren eski Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hüsnü Yıldırım bir yıl aradan sonra memleketine döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Hüsnü Yıldırım, "19 Nisan 2013 tarihinde bir dizi temaslarda bulunmak Irak tarafına geçtik ve PKK tarafından kaçırıldım. Bizi bilmediğimiz bir yere götürdüler. 18 gün bir yerde kaldıktan bizi başka yere götürdüler ve bir yıl boyunca orada tutulduk. Orada bize çok iyi davrandılar” diye konuştu.
Eski belediye başkan Meclis üyesi Selahattin Atız ise haksız bir şekilde gözaltına alındıklarını söyledi. Selahattin Atız, “Bizi en çok üzün durum kendi kardeşlerimiz tarafından gözaltına alınmamız oldu. Ancak buraya gelen bu uygulamanın ne denli yanlış olduğunu gösterdi. Buraya bizi karşılamaya gelen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0