Bir Annenin Feryadı

Kayseri’de yaşayan Meral Çavuş, kaybolan çocuğundan 9 yıldır haber almadığını söyleyerek, Kayseri Valisi’nden yardım istedi.

Bir Annenin Feryadı
banner98
Kayseri’de yaşayan Meral Çavuş, kaybolan çocuğundan 9 yıldır haber almadığını söyleyerek, Kayseri Valisi’nden yardım istedi.
Kayseri’de 2006 yılında evden çıktıktan sonra kaybolan ve o tarihte 38 yaşında olan Ahmet Çavuş’un annesi Meral Çavuş (80), 9 senedir oğlundan haber alamıyor. Akrabaları tarafından da yalnızlığa terk edilen Meral Çavuş, hasta kızı ile yaşam mücadelesi veriyor. "Oğlumun ölüsünü ya da dirisini bulun" diyerek Kayseri Valisi’nden yardım isteyen Çavuş, "Oğlumu 9 sene önce kaybettim. 2006 yılının Ağustos ayından beri bulamıyorum. Polise müracaat ettim ama bana dönen olmadı. Hiçbir haber alamadım. Bize bakan büyük oğlum vardı ama o da vefat etti. Rahatsız olan kızımla beraber yaşıyorum. Kızım yürüyemiyor. Ben de zaten hastayım. Yürüyemediğim için bir yere gidemiyorum. Burada bir garip kaldım. Akrabalarım vardı ama bizimle ilgilenmiyorlar" dedi.
Acılı anne, "İnsanlardan yardım bekliyorum. Çocuğumu bulamıyorum. Kızım da ağabeyini bulamadığı için rahatsızlanıyor. Çok zor durumda kalıyorum. Bize kimse bakmıyor. Çocuğumu kendim arayamıyorum. Burada bunalıma giriyoruz. Vali beyden yardım bekliyoruz. Oğlumun ölü ya da sağ olduğunu bilmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0