Bayraklı’da Okullar Yeni Ders Yılına Hazır

Bayraklı Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamak üzereyken ilçedeki tüm okulları temizleyerek, bir çoğunun boya ve bahçe düzenleme ihtiyaçlarını giderdi.Bayraklı Belediyesi ilçe sınırları içerisindeki okullara destek olmaya...

Bayraklı’da Okullar Yeni Ders Yılına Hazır
banner98
Bayraklı Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamak üzereyken ilçedeki tüm okulları temizleyerek, bir çoğunun boya ve bahçe düzenleme ihtiyaçlarını giderdi.
Bayraklı Belediyesi ilçe sınırları içerisindeki okullara destek olmaya devam ediyor. İlçede talep edilen tüm eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılayan belediye birimleri, 2009 yılından bu yana Bayraklı’da bulunan toplam 49 okulun çoğunda bakım, onarım, boya ve temizlik işleri yaptı. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları devam ederken, bunların yanı sıra yeni eğitim öğretim sezonu öncesi de Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından talep edilen okullar temizlendi. Bugüne kadar gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmalar kapsamında birçok okul yeni, modern görünümüne kavuşturularak, binaların eksiklikleri giderildi. Bayraklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar okul yöneticileri, öğrenci ve veliler tarafından da sevinçle karşılandı.
Göreve geldiklerinden bu yana gerek ibadethanelere gerekse de eğitim kurumlarına desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, en önemli yatırımın çocuklara, öğrencilere, dolayısıyla geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek, bu tür destek ve hizmetlerin süreceğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2014, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0