banner102

Bakan Zeybekci’den bayram mesajı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bayrama erişmenin mutluluğu, dalga dalga yurdun dört bir köşesine yayılmalı" dedi.Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Bayramların, insanları...

Bakan Zeybekci’den bayram mesajı
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bayrama erişmenin mutluluğu, dalga dalga yurdun dört bir köşesine yayılmalı" dedi.
Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, milletçe birlik ve beraberliği perçinleyen müstesna günler olduğunu dile getiren Bakan Zeybekci, "Uzakları yakın edip fırsat buldukça sılayı rahime koştuğumuz Ramazan Bayramı’nın bunların arasında ayrı bir yeri vardır. Gönlümüzün farklı bir iklime girdiği Ramazan ayının sona ermesinin hüznünü yaşarken, bayrama kavuşmanın sevinciyle teselli bulduğumuz bu günde, herkes birbirini kucaklamalı. Dargınlar barışmalı. Bu arada, kimsesi bulunmayanlar ile birilerinin yardımına ihtiyaç duyanları da unutmamalı. Bayrama erişmenin mutluluğu, dalga dalga yurdun dört bir köşesine yayılmalı" dedi.
Bakan Zeybekci mesajında şu ifadeleri kaydetti:
"Dilerim bu bayram, aileniz ve sevdiklerinizle, gönlünüzce geçireceğiniz unutulmaz bir zaman dilimi olsun. Her günü, başta milletimiz olmak üzere tüm ümmeti birbirine yakınlaştırıp, farklı düşünüp, farklı yaşasak, çok farklı coğrafyalarda bulunsak da, Hz. Adem ile Havva’dan gelen kardeşler olduğumuzu hissettirsin; bir olursak var olacağımızı, ayrılır ve birbirimize düşersek savrulup yok olacağımızı hatırlatsın. Milletçe birlik ve kardeşlik içinde, her anını sevdikleriniz ile geçirmenizi temenni ettiğim Ramazan Bayramınızı en kalbi muhabbetimle kutlar, sağlık ve mutluluk dilerim."
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 01:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0