Bakan Kılıç, Vatandaşlarla İftar Yemeğinde Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu.Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'ndeki iftara Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, spor camiasından birçok kişi ve vatandaşlar katıldı.İftar yemeği...

Bakan Kılıç, Vatandaşlarla İftar Yemeğinde Buluştu
banner98
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu.
Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'ndeki iftara Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, spor camiasından birçok kişi ve vatandaşlar katıldı.
İftar yemeği düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, iftarın ardından yaptığı konuşmasında davetine katılanlara teşekkür ederek, “Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ayrıca bugün üzerimde bir selam var. O selamı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün Ankara’da Başbakanımızın ve genel başkanımızın değimiyle son grup toplantısını yaptı. Veda toplantısı olarak adlandırdı bunu. Kedisinin sizlere çok selamı var. Akşam sizlerle bir arada olacağımızı kendisine ilettiğimizde selamlarını sizlere iletmemi istedi. Selamını sizlere iletmiş olayım. Çok şükür sizlerle beraber ülkemizin ve milletimizin geleceğini şekillendirecek olan gençlerimizle bir arada çalışmak, onlara hizmet etmek, onların geleceklerini daha iyi hazırlayabilmek için beraberce çalışabiliyoruz. Bu bizim için gerçekten önemli. İnsanın dostları, yol arkadaşları çok önemlidir. Beraberce başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Ama tek başımıza olursak işte o zaman başarıya ulaşmanın zorluğu içerisinde oluruz. Bizi kırmayarak iftar soframızı bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Kadir gecenizi ve ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum. Ve diyorum ki ramazan bayramımızdan sonra 10 Ağustos’daki demokrasi bayramımızı da hep birlikte demokrasi bayramı olarak kutlayacağız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0