banner101

Bakan Kılıç Samsun’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Geleceğe Kulaç Atıyoruz” adlı projenin açılışına katıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün...

Bakan Kılıç Samsun’da
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Geleceğe Kulaç Atıyoruz” adlı projenin açılışına katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırladığı “Geleceğe Kulaç Atıyoruz” adlı projenin açılış programı 19 Mayıs Kapalı Yüzme Havuzu’nda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen programa ayrıca Samsun Valisi İbrahim Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, daire başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ile gençler katıldı.
VALİ ŞAHİN: “YÜZME, FAYDALI BİR SPOR”
Programın açılış konuşmasını yapan Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Bu yavrularımız 2. sınıfa gelmiş çocuklar. Bu konularda ailelerine çok teşekkür ediyoruz. Yüzme çok faydalı bir spordur. Yüzme insanın hayata olduğu sürece sağlıklı kalma adına bütün organlarını çalıştırabilecekleri bir spor dalıdır. Bu kardeşlerimiz bundan sonra sürekli bu sporla uğraşacaklar. Ben bu projeyi bakanımızla paylaştıktan itibaren kendileri çok destek verdi. Çocukların üzerilerinde gördüğünüz bornozu, gözlükleri ve boneleri sayın bakanımız bizzat verdiler. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
BAKAN KILIÇ: “YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR”
Türkiye’nin il ve ilçelerinde yatırımların devam ettiğini söyleyen Bakan Kılıç ise çocuklara seslenerek, “Çocuklar yüzmeyi iyi öğrenebilecek misiniz? Burada olmaktan mutlu musunuz?” sorularını yönelterek “Evet” cevabı aldı. Bakan Kılıç konuşmasına devam ederek, “Havuza boneyle gireceksiniz. Bonesiz girmek yok. Bizi dinleyen vatandaşlarımıza sesleniyorum. Havuzları kullanırken bonemizi takalım. Çünkü, hijyen şartlarını doğru bir şekilde kullanırsak o zaman havuzlardan da iyi verim alırız. Öğretmenlerimize ve eğitmenlerimize ben şimdiden çok teşekkür ediyorum. Buradan şampiyonlar çıkaracaksınız. Ülkemizi temsil edecek şampiyonlar çıkacak diye düşünüyorum. Tabii ki başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere bu çalışmalarda, bu tesislerin faaliyete geçmesinde Türkiye’nin yaptığı hem ekonomik hem de sportif çalışmaların hamlelerinde en büyük takipçi ve talimatlar onların olmuştur. Biz de şu anda icra görevinde olduğumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak ülkemizin birçok şehrinde ve ilçesinde bu yatırımlara devam ediyoruz” diye konuştu.
Bakan Kılıç, konuşmasından sonra bazı minik öğrencilere bone hediye etti. Hediye takdiminin ardından 240 öğrencinin alacağı dersler hakkında uygulamalı çalışma ve gençler kategorisindeki öğrenciler ise mini şov yaptı. Program gösterilerin arından sona erdi.
Bakan Kılıç’ın karayoluyla Bafra ilçesine geçerek, geçtiğimiz günlerde Bafra ilçesinde alabora olan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili aileleri ziyaret ederek başsağlığında bulunacağı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0