banner102

Bakan Işik’tan Gelin Ve Damada Üç Çocuk Tavsiyesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sakarya’da katıldığı düğünde gelin ve damada en az üç çocuk tavsiyesinde bulundu.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın...

Bakan Işik’tan Gelin Ve Damada Üç Çocuk Tavsiyesi
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sakarya’da katıldığı düğünde gelin ve damada en az üç çocuk tavsiyesinde bulundu.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın kızı, Betül Balcı ile Serdivan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hamit Balcı’nın düğün törenine katıldı. Nikah şahidi olarak katıldığı düğün töreninde gelin ve damada tavsiyelerde bulunan Işık, “Bundan sonra bizim sizinle ilgili en önemli temennimiz, en kötü gününüz bugün ki gibi olsun. Rabbim yolunuzu açık etsin. Karadenizliler çabuk kızar, size tavsiyem ikiniz aynı anda kızmayın. Biriniz kızdığında biriniz sakin olun çünkü Karadenizliler çabuk kızar ama çabuk da sakinleşir, aynı anda kızmayın. Allah iki cihan saadeti nasip etsin diyorum ve tabi aile cüzdanını vermeden önce Sayın Cumhurbaşkanımızın tembihatını da özellikle yapmak istiyorum. Rabbim size hayırlı, vatanına, milletine, memleketine hayırlı evlatlar nasip etsin. Ama en az 3 tane, sonrası Allah kerim” diyerek gelin ve damada mutluluklar diledi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun kıydığı nikahta evlik cüzdanını Gelin Betül Balcı’ya teslim eden Bakan Işık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğini hatırlatarak en az 3 çocuk tavsiyesinde bulundu.
Düğün törenine, protokol ve bürokrat isimlerinin yanı sıra iş dünyasından da birçok isim katıldı.
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0