Bakan Fikri Işık: “Vatandaşlardan AK Parti’ye Güçlü Destek Var”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, seçim çalışmaları kapsamında Dilovası’nda bulunan bazı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan...

Bakan Fikri Işık: “Vatandaşlardan AK Parti’ye Güçlü Destek Var”
banner98
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, seçim çalışmaları kapsamında Dilovası’nda bulunan bazı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan Çerkeşli, Demirciler, Köseler ve Tepecik Mahallelerini ziyaret ederek mahalle halkı ile sohbet etti. Ziyarette Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve mahalle muhtarları eşlik etti. Vatandaşların AK Parti’ye güçlü desteği olduğunu belirten Bakan Işık, “Dilovası Kocaeli’nin en geniş ilçesi ve biz de bu nedenle merkeze uzak olan mahalleleri ziyaret ettik. 7 Haziran sonrası ortaya çıkan tablodan dolayı vatandaşlarımızın 1 Kasım’da çok daha güçlü bir istikrar arzusunu ortaya koyduklarını görüyoruz. AK Parti’ye güçlü destek var” dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 06:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0