banner101

Bakan Eroğlu Yaralıları Ziyaret Ediyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta Antalya karayolunda kuaförleri taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 33 kişiden Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 16 yaşındaki İsmail Özen’i ziyaret...

Bakan Eroğlu Yaralıları Ziyaret Ediyor
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta Antalya karayolunda kuaförleri taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 33 kişiden Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 16 yaşındaki İsmail Özen’i ziyaret etti.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da aldığı kuaförleri Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Side Mahallesi’ne götüren Sinan Doğraylı (53) yönetimindeki tur otobüsünün devrildikten sonra şarampole yan yatması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 33 kişiden biri olan ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 16 yaşındaki İsmail Özen’i ziyaret etti. Hastane girişinde Bakan Eroğlu’nu Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Kanpolat ve DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür karşıladı. Bakan Eroğlu daha sonra Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde tedavisi devam eden İsmail Özen’i ziyaret etti. Ziyarette Bakan Eroğlu, Özen’in anne ve babası geçmiş olsun dileklerini iletirken kazanın oluş nedenini sordu. 16 yaşındaki genç kuaför İsmail Özen, Bakan Eroğlu’na kaza olduğunda uyuduğunu, kazanın ardından kendisini arkadaşının uyandırdığını söyledi. Eroğlu, kısa sohbetin ardından Özen’den iyileşmesinin ardından tıraş olacağını söyledi. Daha sonra başhekim yardımcısı Mehmet Kanpolat’tan İsmail Özen’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Eroğlu, kazada 13 Afyonkarahisarlı kuaför ve berberin hayatını kaybettiğini söyledi.
"Çok üzücü bir olay" diyen Bakan Eroğlu, “Gece saat 01.00 sıralarında Afyon’dan iki otobüs halinde berber ve kuaförler gezi için Antalya’ya doğru yola çıkıyor. Antalya Isparta karayolu Karacaören barajı civarında otobüs yan yatıyor, takla atıyor ve sürükleniyor. Bu sırada otobüste bulunanların bir kısmı otobüsten fırlıyor. 13 Afyonkarahisarlı berber ve kuaför hayatını kaybediyor. 33 yaralı vardı bir kısmı taburcu oldu. Burada İsmail’i ziyaret ettim durumu iyi. Sürücünün uyuduğunu tahmin ediyoruz. Bunlar çok acı verici 13 can gitti. Allah ailelere sabrı cemil versin. Savcılık tahkikat yapıyor" dedi.
Bakan Eroğlu daha sonra Bucak ve Isparta’da bulunan yaralıları ziyaret etmek için kentten ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0