Ayakları Kesilen Sevinç Çelik’e Bağcılar Belediyesi’nden Destek

Burun estetiği sırasında ameliyathane virüsü kaptığı için ayakları kesilen 25 yaşındaki Sevinç Çelik’e, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı şarjlı araba hediye etti.Anadolu yakasındaki özel bir hastanede burnunda bulunan...

Ayakları Kesilen Sevinç Çelik’e Bağcılar Belediyesi’nden Destek
banner98
Burun estetiği sırasında ameliyathane virüsü kaptığı için ayakları kesilen 25 yaşındaki Sevinç Çelik’e, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı şarjlı araba hediye etti.
Anadolu yakasındaki özel bir hastanede burnunda bulunan eti aldırmak için burun estetiği ameliyatı olduğu sırada virüs kapan ve ardından ayakları kesilen Sevinç Çelik’e Bağcılar Belediyesi’nden destek geldi. Haberlerin medyada yer alması üzerine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Sevinç Çelik’e şarjlı araba gönderdi. Şarjlı araba, görevliler tarafından Sevinç Çelik’e Maltepe Fındıklı Mahallesi’ndeki evinde teslim edildi.
“SIKINTILARIMIN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUM”
Sevinç Çelik, Başkan Çağırıcı’ya desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Bana araba gönderdikleri ve bu ihtiyacımı karşıladıkları için Lokman Bey’e teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun. Yalnız benim yatakla ilgili bir sıkıntım var. Psikolojik danışmanlıkla ilgili ihtiyaçlarım var. Tekrar hastaneye gitmem gerekiyor ve ambulansa ihtiyacım var. Bu sıkıntılarımın giderilmesini istiyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0