Avansas.com’dan bir tıkla kartvizit siparişi

“İşyerinin alışveriş yeri” Avansas.com, yeni projesi olan “baskı çözümleri” ile işletmelere özel bir hizmetini daha hayata geçirdi. Avansas.com baskı çözümleri ile işletmeler, işyeri ihtiyaçlarını satın alır gibi kartvizit, antetli kağıt, diplomat zarf, torba zarf, kaşe, karton bardak ve numaralı A4 kağıt ihtiyaçlarını da Avansas.com üzerinden tek tıkla alabiliyor.

Avansas.com’dan bir tıkla kartvizit siparişi
banner98

Her ölçekteki işletmenin maliyetlerini düşürerek alışveriş süreçlerini kolaylaştıran “İşyerinin alışveriş yeri” Avansas.com, hizmet verdiği 250 binden fazla işletme için yeni bir kolaylık daha sunuyor. Şirketlerin tedarik etmekte zorlandığı basılı malzemeler arasında yer alan kartvizit, antetli kağıt, diplomat zarf, torba zarf, kaşe, karton bardak ve numaralı A4 kağıt ürünlerini artık Avansas.com üzerinden tek tıkla 1 iş gününde temin etmek mümkün.

Avansas.com’un baskı çözümleri hizmeti ile işletmeler, kartvizit, antetli kağıt, diplomat zarf, torba zarf, kaşe, karton bardak ve numaralı A4 kağıt gibi basılı ürün ihtiyaçlarını da, tıpkı diğer işyeri ihtiyaçlarını satın alır gibi Avansas.com üzerinden tek tıkla alabiliyor. İşletmeler böylece, basılı ürünler için ayrı bir tedarik sürecine ihtiyaç duymuyor ve giderlerini kontrol altında tutma imkanı buluyor. Belli standartlara göre hazırlanmış tasarım dosyasını sisteme yükleyerek ya da sistemde bulunan hazır şablonlardan birini seçerek sipariş işlemini tamamlayabiliyor. Avansas.com, aldığı baskı siparişlerini kendi baskı makinelerinde basıyor ve 1 iş gününde kendi araç ve personelleri ile müşterilerinin kapısına kadar teslim ediyor.

Kartvizit siparişi vermek bu kadar kolay...

Avansas.com üzerinden kartvizit siparişi vermek isteyen şirketler, ister hazır şablonlar üzerinden kendi kartvizitlerini tasarlayabiliyor, ister hazır tasarımlarını sisteme yükleyerek sipariş verebiliyor. Ayrıca mat/parlak, selefonlu/selefonsuz seçeneklerinden birini tercih edebiliyor ve baskı adedini kendisi belirleyebiliyor. Baskı seçeneklerinden sadece ön yüz tek taraflı baskı ya da çift taraflı baskı alternatifi de seçilebilirken, tasarım; yatay veya dikey olarak da belirlenebiliyor.

Matbalar ve diğer baskı merkezleri kartvizit baskıları için genellikle yüksek adetlerde sipariş kabul etmekte ve bu durum işletmeler açısından gereksiz maliyet ve israf anlamına gelmektedir. Kullanılmadan çöpe atılan birçok kartvizit şirket bütçesi ve çevre açısından oldukça zararlı. Oysa ki Avansas.com, 100 adet gibi az sayıda kartvizit siparişi verme imkanı sağlıyor. Bu hem tasarruf hem de çevre duyarlılığı anlamına geliyor.

Antetli kağıtta 1.hamur

Avansas.com’da antetli kağıtlar genel olarak A4 (210 mm x 297 mm) kağıdı büyüklüğünde tasarlanıyor. Siparişleriniz için Avansas.com’da en ideal antetli kağıt gramajlarından biri olan 1.hamur 80 gram seçeneği yer alıyor.

Listede daha pek çok ürün var

İşyerlerinde kullanılan daha pek çok basılı malzeme Avansas baskı çözümlerinin ürün gamında yerini almış bulunuyor. Diplomat ve torba zarflar da bunların arasında. 1. Hamur 110 gram kağıt kullanılarak yapılan baskılar için işletmeler ister kendi tasarımlarını sisteme yüklüyor, isterlerse sistemde yer alan şablonlardan birini seçip sipariş verebiliyor.

İşletmeler kaşe yaptırmak istediğinde kaşe üzerinde yer alacak bilgileri kolayca sisteme yükleyip sipariş veriyor ve 1 iş gününde kapısına geliyor. Son zamanlarda sıkça kullanılan logo baskılı karton bardaklar da Avansas baskı çözümleri tarafından yapılabiliyor.

İşletmelere ilk aşamada kartvizit, antetli kağıt, diplomat zarf, torba zarf, kaşe, karton bardak ve numaralı A4 kağıt gibi baskı hizmetlerini sunan Avansas.com, katalog, broşür, cepli dosya gibi daha farklı ürün gruplarını da yakın zamanda hizmetlerine eklemeye hazırlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0