banner101

Artvinli şehit Ankara’da toprağa verilecek

Hakkari’de PKK’lıların yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu dün şehit olan Artvinli Tunahan Doktur Ankara’da toprağa verilecek.Hakkari Van Karayolu’nda bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından döşenen paylayıcının...

Artvinli şehit Ankara’da toprağa verilecek
Hakkari’de PKK’lıların yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu dün şehit olan Artvinli Tunahan Doktur Ankara’da toprağa verilecek.
Hakkari Van Karayolu’nda bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından döşenen paylayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen jandarma er Tunahan Doktur’un Ankara’nın Kazan ilçesindeki baba evine yas düştü. Aslen Artvin’in Yusufeli ilçesi Erenköy nüfusuna kayıtlı Doktur ailesinin evladı Tunahan bugün Ankara’nın Kazan ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Öte yandan Tunahan Doktur’un sosyal medyadaki paylaşımları yürekleri dağladı. Doktur, bir paylaşımında “Eğer Birgün Şafağım İçin Doğacak Güneş Dağdaki teröristin Sırtını Isıtacaksa Bırakın O Güneş Hiç Doğmasın” ifadelerini kullandı. Şehidin 17 Haziran’daki bir paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı:
“Yarın sabah saat 10’da Hakkari’ye yolculuk başlıyor hakkınızı helal edin. Bir hatam olduysa kusura bakmayın. Benden yana da hepinize hakkim helal olsun”
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0