Alanya'da Yabancılara İftar

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan yabancılara müftülük tarafından her yıl geleneksel olarak verilen iftar daveti, yaklaşık 200 kişinin katılımıyla Yeni Camii avlusunda gerçekleştirildi.Alanya İlçe Müftülüğü tarafından...

Alanya'da Yabancılara İftar
banner98
Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan yabancılara müftülük tarafından her yıl geleneksel olarak verilen iftar daveti, yaklaşık 200 kişinin katılımıyla Yeni Camii avlusunda gerçekleştirildi.
Alanya İlçe Müftülüğü tarafından ilçede yaşayan yerleşik yabancılara her yıl verilen iftar daveti, bu yıl yaklaşık 200 yerli ve yabancının katılımıyla Yeni Camii avlusunda yapıldı. İftar davetine Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu ve çok sayıda yerleşik yabancı katıldı. İftar saatinin gelmesiyle birlikte yemeklerini yiyen yabancılar, organizasyonu düzenleyen İl ve İlçe Müftülerine teşekkür etti.
Alanya’ya yerleşen yabancılara kendi örf ve adetlerimizi göstermek adına her yıl iftar daveti verildiğini belirten Antalya İl Müftüsü Osman Artan, “Amacımız kardeşlerimizle kaynaşmayı sağlamak ve bizim yaşadığımız bu güzelliklerin onlar tarafından da yaşanmasını temin etmektir” dedi. Verilen iftar davetinde Alanya’nın hoşgörü tablosunun oluştuğunu aktaran Alanya Müftüsü Mustafa Topal ise, “Alanya’ya yerleşen yabancı dostlarımızın yalnız olmadıklarını, onlarla iç içe yaşadığımızı göstermek adına ve kendilerini aramızda yabancı görmemelerini sağlamak için verilen bu iftarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0