AK Parti’ye Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı

AK Parti’de Kocaeli milletvekili aday adayı olan ancak seçilemeyen Erol Özavcı, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek vermek amacıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posterleriyle süslediği otomobiliyle Türkiye turuna çıktı.Daha önce...

AK Parti’ye Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı
banner98
AK Parti’de Kocaeli milletvekili aday adayı olan ancak seçilemeyen Erol Özavcı, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek vermek amacıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posterleriyle süslediği otomobiliyle Türkiye turuna çıktı.
Daha önce 30 Mart yerel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermek için Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, şimdi de 7 Haziran milletvekili seçimlerinde AK Parti’ye destek vermek için Sakarya’dan yola çıktı. Aslen Vanlı olan ve Kocaeli’de yaşayan Özavcı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posterleriyle süslediği otomobiliyle Türkiye’yi dolaşacak, vatandaşlarla sohbet edip AK Parti’ye destek isteyecek.
7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin dönüm noktası olduğunu düşündüğü için bu yola başvurduğunu açıklayan Özavcı, “Ben bu davaya inanmış ve gönül vermiş biri olarak AK Parti iktidarının devamını bu ülkenin olmazsa olmazı olarak gören bir vatanseverim. AK Parti’de milletvekili yada belediye başkan aday adayı olmam, aday gösterilmem veya gösterilmemem, bu davanın ve inancın hiçbir zaman önüne geçemez. Gün kişisel siyasi beklentilerin ve hesapların günü değil, gün AK Parti’ye başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza ve dolayısıyla yeniden büyük Türkiye davasına sahip çıkma günüdür” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0