banner101

Ak Parti Canik İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Canik Belediye Başkanı Osman genç, AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, Ak Parti Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz...

Ak Parti Canik İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı
AK Parti Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Canik Belediye Başkanı Osman genç, AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, Ak Parti Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu, teşkilatın ilçe de yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Toplantıya katılan mahalle başkanlarının ve muhtarların dilek ve temennilerini iletmesinin ardından konuşma yapan İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, olağan 5. Kongre takvimi ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Başkan Göksel konuşmasına şöyle devam etti:
"Geçtiğimiz süreç içinde sizlerle birlikte iki seçim geçirdik. Bunlar 30 Mart ve 10 Ağustos seçimleri. 30 Mart’ta Canikli vatandaşlarımız yüzde 55,15 oy oranı ile İlçe Belediye Başkanımıza, yüzde 60,59 oy oranı ile Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve 10 Ağustos seçiminde ise milletin bağrından çıkmış, halkın adamı, hizmet adamı olan 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ise yüzde 76 oy oranı ile büyük bir destek vermiştir. Buradan tekrardan tüm Caniklilere desteklerinden ötürü canı gönülden teşekkür ediyorum. Değerli katılımcılar gazetelerden, televizyonlardan, internetten rehin tutulan 49 vatandaşımızın saçının tek teline bile zarar gelmeden kurtarıldığı haberlerini takip ettiniz. Eminim ki tüm sağduyulu vatandaşlarımız gibi Türkiye’nin büyüklüğünden dolayı göğsünüz bir kez daha kabardı.Bu olay Türkiye’nin ayakları üzerinde duran büyük ve güçlü bir ülke olduğunu yeniden tüm dünyaya gösterdi. İnşallah azimli, gayretli çalışmalarla ülkemiz belirlediği hedeflere de ulaşacaktır. Ben bu duygu ve düşüncelerle İlçe Danışma Toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."
Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise belediyenin yaptığı çalışmalar, planlanan çalışmalar ve devam projeler hakkında detaylı bir sunum yaptı. Başkan Genç, 10 yılda 30’dan fazla büyük proje ürettiklerini belirterek, yeni dönemde de 6 ay gibi kısa bir sürede 15’e yakın projeye başladıklarını veya tamamladıklarını söyledi. Canik’te 21. yüzyıl belediyeciliği yaptıklarını belirten Başkan Osman Genç, proje üretme konusunda Karadeniz’de birinci olduklarını hatırlattı.
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0