banner102

Ağrı’da Yolları Kapanan Mezralardaki İki Hasta Kurtarıldı

Ağrı’nın Hamur ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan iki ayrı mezrada mahsur kalan iki hasta, Özel İdare ekipleri tarafından yolların açılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.Hamur ilçesi Süleyman Kümbet köyüne...

Ağrı’da Yolları Kapanan Mezralardaki İki Hasta Kurtarıldı
Ağrı’nın Hamur ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan iki ayrı mezrada mahsur kalan iki hasta, Özel İdare ekipleri tarafından yolların açılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.
Hamur ilçesi Süleyman Kümbet köyüne bağlı Aşağı Yurt Mezrası’nda hamile bir kadın ile Esenören köyüne bağlı Çeşme Mezrası’nda bir çocuğun yüksek ateş nedeniyle fenalaşması üzerine hasta yakınları durumu Hamur Özel İdaresi’ne bildirdi. Kapanan köy ve mezra yollarının açılması için bir ekip görevlendiren Hamur Özel İdare Müdürü Kerem Polat, durumu sağlık ekiplerine de bildirdi. Sağlık ekipleriyle birlikte hareket eden Özel İdare ekipleri, 5 saat süren zorlu mücadelenin ardından mezralara ulaştı. Sağlık ekipleri yolların açılmasının ardından hastalara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra hastalar ambulanslara alınarak Hamur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0