banner101

Ağrı´da Sakal-ı Şerif Coşkusu Binlerce İnsani Sokağa Döktü

Ağrı Merkez Cami’sinde de ziyarete açılan Sakal-ı Şerif´i görmek için gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.Ağrı’da Teravih namazından sonra ziyarete açılan Sakal-ı Şerif´i görmek isteyen vatandaşlar camiye akın etti. Kadir...

Ağrı´da Sakal-ı Şerif Coşkusu Binlerce İnsani Sokağa Döktü
Ağrı Merkez Cami’sinde de ziyarete açılan Sakal-ı Şerif´i görmek için gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
Ağrı’da Teravih namazından sonra ziyarete açılan Sakal-ı Şerif´i görmek isteyen vatandaşlar camiye akın etti. Kadir Gecesi dolayısıyla Merkez Camii´nde ziyarete açılan Hz. Muhammed´in (sav) Sakal-ı Şerifi´ni ziyaret edip görmek isteyen bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Kılınan teravih namazının ardından Merkez Camii´nde bulunan Sakal-ı Şerifi ziyaret eden vatandaşlar, buralarda tekbirler eşliğinde Peygamber Efendimize (S.A.V.) ait olan Sakal-ı Şerifi koklamak ve öpmek için birbiriyle yarıştı. Merkez Camii, Dörtyol kavşağı, Telekom binasının arka sokaklarına kadar uzanan kuyrukta binlerce kişi sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Ziyaret Sabah saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.
DUALAR FİLİSTİN İÇİN
Ağrı Merkez Camisinde ziyarete açılan Hz. Muhammed (SAV) in mübarek Sakal-ı Şerif-i’ ni görmek için gelen vatandaşlar dualarında Gazze ve Filistin halkını unutmadı. Sakal-ı Şerif ziyaretinde Filistin halkı için dua ettiğini belirten Ahmet Alpaslan, “Bugün Kadir gecesi, merkez camisinde Sakal-ı Şerif-i ziyarete geldik. Filistin Halkı için dua ettik. Allah bu gecenin hatırına kabul etsin inşallah” dedi.
Bu mübarek gecede ettikleri duaların Gazze ve Filistin için olduğuna değinen Emrah Atılmış, “Kadir Gecesi’nde bu mübarek gecede peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) in mübarek Sakal-ı Şeriflerini görmek için sıraya girdik. Allah bütün cümle Müslümanlarımızın hayırlarını kabul etsin. Biz Gazze ve Filistin içinde dua ettik. Dualarımız onlar içindir. Cenabı Allah herkesin hayrını kabul etsin inşallah” şeklinde konuştu.
Hz. Muhammed (SAV)’in mübarek Sakal-ı Şeriflerinin sabah saatlerine kadar ziyarete açık olunacağı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0