banner101

Adil Sani Konukoğlu’ndan Ovayolu’na Kutlama

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Sanko Üniversitesi sponsorluğunda “İki Teker Hürriyet” sloganıyla Mersin’den yola çıkarak İstanbul’a ulaşan Boran Ovayolu’nu kutladı.Konukoğlu, kendisini ziyaret eden...

Adil Sani Konukoğlu’ndan Ovayolu’na Kutlama
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Sanko Üniversitesi sponsorluğunda “İki Teker Hürriyet” sloganıyla Mersin’den yola çıkarak İstanbul’a ulaşan Boran Ovayolu’nu kutladı.
Konukoğlu, kendisini ziyaret eden Ovayolu’nun çabasını başarı olarak tanımladı ve “Zorluklara rağmen 46 günde 2 bin 5 kilometre pedal çevirerek Mersin’den İstanbul ’a gitmek kolay bir iş olmasa gerekir. Bu büyük başarı. Kendisini kutluyorum” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı da olan Adil Sani Konukoğlu, Boran Ovayolu’nun başarısının, gençlik için bir örnek olması gerektiğine vurgu yaptı.
Ovayolu da Mersin Üniversitesi’nde öğrenci olduğunu anımsatarak, “Sahil şeridini kullanarak Mersin’den İstanbul’a bisikletle ulaşmak beni sımsıkı saran hayalimdi. Sanko Üniversitesi’nin katkısı ile bunu gerçekleştirdim, çok mutluyum. Bunun gururunu taşıyorum” diye konuştu.
“Sanko Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na teşekkür ziyaretimde de dile getirdiğim üzere, sahil şeridinde bulunan ve doğayı önemseyip koruyan, kaliteli yaşam standartları olan kentleri bisikletimle geçmek istiyordum” diyen Ovayolu, bunu gerçekleştirirken 5 büyükşehir, 24 antik kent ve 5 müze gezdiğini bildirdi.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0