700 Çocuğa Sünnet

Kepez Belediyesi, bu yıl 7’ncisini düzenlediği sünnet etkinliği ile 700 aileye çocuklarını sünnet ettirme mutluluğunu yaşattı.Sünnet operasyonu öncesi 700 çocuk ve aileleri, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte...

700 Çocuğa Sünnet
banner98
Kepez Belediyesi, bu yıl 7’ncisini düzenlediği sünnet etkinliği ile 700 aileye çocuklarını sünnet ettirme mutluluğunu yaşattı.
Sünnet operasyonu öncesi 700 çocuk ve aileleri, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kepez Belediyesi 7’nci Geleneksel Sünnet Etkinliği’nde, terör olaylarında verilen şehitler nedeniyle eğlence aktiviteleri iptal edildi. Etkinlikte şehitler için Kuran’ı Kerim okundu ve dua edildi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile etkinliğe katılarak sünnet olacak çocukların ve ailelerin ilk mürüvvet heyecanını paylaştı. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, sivil toplum kuruluşlarının ve kamu kurumlarının temsilcileri, muhtarlar ve 3 bine yakın Kepezli de etkinliği izledi.

ÇOCUKLARI MUTLU BİR KEPEZ

Çocuklarla sahnede fotoğraf çekildikten sonra bir konuşma yapan Başkan Hakan Tütüncü, " Eğer çocuklarımızı mutlu bir şekilde yarınlara taşıyabilirsek ülkemizin, milletimizin yarınları bugüne göre çok daha güzel olacak. O bakımdan çocuklarımıza hizmetin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. 7 yıldan bu yana sünnet gibi etkinlikler düzenleyerek, çocuklarımızın hayatlarındaki bu önemli anını, aileleriyle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Anne ve babalar, yavrularının daha güzel günlerini görsünler, onların mürüvvetiyle mutlu olsunlar" dedi.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN TERÖRE LANET

Yaşanan terör eylemlerini lanetleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Başta terör ve ayrılıkçı hareketler olmak üzere milletimizin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine uzanan bütün eylemleri lanetliyorum. Kim ne derse desin, kime ne yaparsa yapsın biz kardeşçe ülkemizi müdafaa ettiğimiz sürece başta kanlı terör örgütleri PKK ve İŞİD olmak üzere hiçbir terör ay yıldızı ve İslami, Türkiye Cumhuriyeti üzerinden silemeyecektir. Nasıl ki, bundan 100 yıl evvel Çanakkale’de, dedelerimiz kardeşlikle 7 düvele karşı büyük bir zafer kazanmışlarsa ecdadın torunları olarak bizler de ülkemizin birliği ve beraberliği için bugün bu topraklarda yeniden bir destan yazacağız. Memleketimize aydınlık yarınlar dilerken terörü bir kez daha lanetliyorum, bütün teröristlerin elleri kırılsın, diyorum" dedi.

ÇOCUKLARLA MAŞALLAHLI HATIRA FOTOĞRAFI

Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasının ardından Kepez Belediyesi 7. Geleneksel Sünnet Etkinliği ve maşallah yazısının bulunduğu platformun önünde 15’er gruplar halinde çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekildi. Fotoğraf karesinde Dr. Ayşe Tütüncü ve Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşer’i de yer aldı. Daha sonra sünnet hatırası fotoğraflar, karta basılarak çocuklara hediye edilecek.
Sünnet etkinliğinden sonra çocukların sünnet operasyonları, uzman cerrahlar tarafından sterilize ortamda yapılacak. Kepez Belediyesi, sünnet gömleği ve sonrasında “pelerin, asa, şapka, maşallah bandı, papyon, kumaş pantolon, gömlek ve ayakkabıdan” oluşan sünnet kıyafetlerini de ücretsiz olarak çocuklara verildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0