2016’nın Ruj Trendleri Belirleniyor

Doğal makyajın popülerliğini arttırdığı 2016 yılında dudaklarda mat ve doğal renkler ön plana çıkarken, koyu tonlardaki rujlar da trendler arasındaki yerini koruyacak.Her yıl yeniden belirlenen makyaj unsurları arasında en çok rağbet gören...

2016’nın Ruj Trendleri Belirleniyor
banner98
Doğal makyajın popülerliğini arttırdığı 2016 yılında dudaklarda mat ve doğal renkler ön plana çıkarken, koyu tonlardaki rujlar da trendler arasındaki yerini koruyacak.
Her yıl yeniden belirlenen makyaj unsurları arasında en çok rağbet gören makyaj ürünü olan rujun, 2016 yılındaki en çok uyum sağlayan renkleri de belli olmaya başladı. Uzmanlar Doğal makyajın popülerliğini arttırdığı 2016 yılında dudaklarda mat ve doğal renkler ön plana çıkarken, koyu tonlardaki rujlar da trendler arasındaki yerini koruyacağını açıklarken, tüm dünyada geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Couleurs by Qnet de, ruj tonlarını yeni trendlerle belirlediğini duyurdu. Geniş renk yelpazesine sahip Couleurs by Qnet’in Aralık ayında ön plana çıkan tonlarından ’Gece Avcısı’ ve Mor Devrim rujları, dudakta doğal ve sade bir görünüm yakalanmasına yardımcı oluyor. Geçen senenin en sevilen renklerinden Marsala Kırmızısı ruj ise koyu tonlardaki makyajın vazgeçilmez ruj renklerinden olmaya devam ediyor.
Gece Avcısı ruju makyajınıza sade bir dokunuş yapmanıza yardımcı oluyor. İpeksi formülü ve gün boyu kalıcılığını koruyan yapısıyla dudakların kışın ihtiyaç duyacağı nemi karşılıyor. Mor Devrim Ruj ise, ten rengi rujların yanı sıra dudaklara hafif renk katacak tatlı şarap tonlarındaki rujların ön plana çıktığı 2016 kış makyaj modasını ’Marsala Kırmızısı Ruj’ da bu yıl yakaladığı popülerliği 2016 yılında da devam ettireceğe benziyor.
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0