Yılbaşı Promosyonlarının Gözdesi Teknolojik Ürünler

Yeni yıla sayılı günler kala firmalar yılbaşı promosyonlarına hız verdi. Tanıtım bütçelerin belirlendiği yeni yıl arifesinde teknolojik ürünler herkesin gözdesi oluyor.Firmalar, promosyon konusunda birbirinden farklı ürünlerle müşterilerine...

Yılbaşı Promosyonlarının Gözdesi Teknolojik Ürünler
banner98
Yeni yıla sayılı günler kala firmalar yılbaşı promosyonlarına hız verdi. Tanıtım bütçelerin belirlendiği yeni yıl arifesinde teknolojik ürünler herkesin gözdesi oluyor.
Firmalar, promosyon konusunda birbirinden farklı ürünlerle müşterilerine ve hedef kitlelerine ulaşmayı hedefliyor. Yılbaşı promosyonları için hazırlık yapan şirketlerin bu yılki gözdesi teknolojik ürünler oldu. Bursa ve bölgesine geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Zeno Ozalit, teknolojik ürünlerin her yıl tercih edilen takvim, ajanda gibi klasik promosyonları geride bıraktığını açıkladı. Zeno Ozalit Genel Müdürü Metin Alp, ”Firmalar artık saat, kalem ve buna benzer ürünlerin yerine insan hayatını kolaylaştıracak teknolojik ürünlere yöneliyor. Yaklaşan yeni yıl öncesi tanıtım yapmak, hatırlı müşterilerini ya da hedef kitlelerini unutmadığını göstermek isteyen firmalar promosyon çalışmalarına bu yönde hızlandırdı” diye konuştu.
Birbirinden değişik promosyon ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle Bursa ve bölgesine promoyon tedariki sağladıklarını ifade eden Alp, ”Promosyon yaptıran firmaların büyük bir kısmı geçen yıllarda olduğu gibi yine klasik promosyon ürünleri olan takvim, kalem, ajanda gibi ürünleri de seçiyor. Ama bizim müşterilerimiz, yaklaşık 10 bin ürün çeşidinden geleneksel promosyon anlayışına son vererek daha teknolojik ürünleri tercih etmeye başladı. Bu ürünler arasında power bank, usb stick, tablet ve daha birçok farklı teknolojik promosyon ürünleri var. Çağın gereklerine uygun şekilde ürün yelpazesini her geçen gün geliştiriyoruz. Bundan sonraki yıllarda çok daha farklı ürünlerin çok daha uygun fiyatlara sunulacağını düşünüyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2015, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0