Yankı Yemek Yılda 3,5 Milyon Kişiyi Doyuruyor

Bursa’da 1991 yılında girdikleri yemek sektöründe sağlam adımlarla yürüyen Yankı Yemek A.Ş, modern tesislerinde titizlikle ürettiği yemekleri Bursa’nın dört bir yanına ulaştırıyor.Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez,...

Yankı Yemek Yılda 3,5 Milyon Kişiyi Doyuruyor
banner98
Bursa’da 1991 yılında girdikleri yemek sektöründe sağlam adımlarla yürüyen Yankı Yemek A.Ş, modern tesislerinde titizlikle ürettiği yemekleri Bursa’nın dört bir yanına ulaştırıyor.
Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez, Çalı Sanayi Bölgesi’nde 2 dönümlük kapalı alana sahip tesislerinin günlük 15 bin kişiye yemek üretme kapasitesine sahip olduğunu söyledi. Dönmez, halen günlük 9 bin kişilik kapasiteyle çalışan tesislerinde yılda 3,5 milyon kişiye yemek ürettiklerini belirttip ihtiyaç durumunda atıl kapasitelerini de faaliyete geçirdiklerini de belirtti.
Coşkun Dönmez, Yankı Yemek A.Ş olarak kalite ve hijyenden taviz vermeden, müşterilerinin hem gözüne, hem gölüne hemde damak zevkine hitap ettiklerini de vurguladı. Dönmez, “Sağlıklı ve lezzetli yemekler üretmeyi prensip edindik. Çeyrek asra yakın bir süredir müşterilerimize hizmet veriyoruz. Kendimiz yemediğimiz yemeği, kimseye yedirmiyoruz” diye konuştu.
ÜRETİM GIDA MÜHENDİSLERİ TARAFINDAN DENETLENİYOR
Yankı Yemek A.Ş olarak müşterilerinde kazandıkları güvende yetkin personel ile çalışmalarının çok büyük payı olduğunu vurgulayan Coşkun Dönmez, yaptıkları üretimin gıda mühendislerince sürekli denetlediği de söyledi. Dönmez ham madde alımında ve üretim diğer aşamalarında ürün kalitesi, hijyen ve pişirme sürelerinin bu personel tarafından titiz kontrollerden geçtiğini de vurguladı.
HAM MADDE ÇOK ÖNEMLİ
Yankı Yemek A.Ş’nin “önce insan” sloganıyla yola çıktığını söyleyen Coşkun Dönmez, müşterileriyle sürekli diyalog içinde olduklarını, çıkan sorunlara yerinde ve zamanında çözüm bularak müşterilerinin beklentilerinin de üzerinde hizmet sunduklarını da vurguladı. Dönmez, yemek sektöründe güvenli gıda temininin çok önemli olduğunu da belirterek, “Bunun için güvenli hammadde teminin şarttır. Sadece tanınmış firmaların ürünlerini satın alıyoruz. Hammadde güvenilirliğimizi; ürün analizleri, sertifikalar ve belgelerle de ayrıca denetliyoruz. Özellikle yağ konusunda daha da titiz davranıyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0