Uluslararası Danışmanlık Şirketi Aeg, Türkiye Piyasasında

Finans, ekonomi, şirket değerlendirme ve kamu politikaları gibi alanlarda danışmanlık ve araştırma servisi sağlayan Anderson Economic Group (AEG), Türkiye pazarına giriş yaparak İstanbul’da ofis açtı.Chicago ve East Lansing, Michigan ofislerinin...

Uluslararası Danışmanlık Şirketi Aeg, Türkiye Piyasasında
banner98
Finans, ekonomi, şirket değerlendirme ve kamu politikaları gibi alanlarda danışmanlık ve araştırma servisi sağlayan Anderson Economic Group (AEG), Türkiye pazarına giriş yaparak İstanbul’da ofis açtı.
Chicago ve East Lansing, Michigan ofislerinin yanı sıra Madison, Wisconsin ve New York City’de satellite ofisleri aracılığıyla danışmanlık hizmeti veren Anderson Economic Group, Türkiye ofisini açtı. Bölgedeki siyasi krizlere karşın Türkiye pazarının artan cazibesi nedeniyle ofis açma kararı alan AEG, bu akşam The Marmara Otel’de düzenlenen kokteyl ile açılışını kutladı.
Çok sayıda yerli ve yabancı katılımcının yer aldığı davette gazetecilerin sorularını yanıtlayan AEG CEO’su Patrick L. Anderson, Türkiye piyasasına giriş nedenlerini ve hedeflerini açıkladı. Türkiye’nin, çevresindeki bunca çalkantıya rağmen büyüme kaydeden bir ülke olduğunu vurgulayan Andersen, “İki bin senedir Türkiye böyle bir lokasyonda ve her daim bazen savaşlar, bazen de bu tür politik sorunlarla karşılaştığı dönemler oldu. Bu yeni bir şey değil. Ancak her şeye rağmen Türkiye büyüme kaydeden bir ülke. Bundan sonrasında da yine böyle sıklıklar olacaktır, fakat bu Türkiye’nin başarılı politikaları nedeniyle büyümesini engelleyeceğini düşünmüyoruz” dedi.
Kurumun Türkiye hedefini açıklayan Patrick L. Anderson, “Biz, Amerika ve Avrupa’daki müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetlerin aynısını Türkiye’de de sürdüreceğiz. Bizim için en önemli olan şey; lokasyondan ziyade müşterilerimize en iyi şekilde kaliteli hizmet sunmak. Strateji ve danışmanlık sağlayabilmek, Amerika’da ve Avrupa’da olduğu gibi firmalarımızın başarılı olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye’de ofis açan Anderson Economic Group, uluslar arası alanda iş dünyasına ve kamu kuruluşlarına kurumsal finans, iş değerlendirmesi, şirket birleşmeleri ve alım satımları, ekonomik analizler, market araştırmaları, risk analizleri ve şirketlerin finansal ile ekonomik performanslarını artırıcı danışmanlık servisleri veriyor. AEG, ‘Kurumsal Finans ve İş Değerlendirmesi’ bölümünün müşterileri arasında dünyanın en büyük Fortune 500 şirketleri arasında yer alan; AB InBev, Diageo, General Motors, Ford, Delphi, Honda, AT&T, Heineken gibi şirketler de bulunuyor. AEG ayrıca ABD, Kanada, Meksika ve Çin’de küçük ve orta ölçekli şirketlere de danışmanlık hizmeti sağlıyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0