Türkiye’nin En Genç Süper Markası Vıaland

88 ülkede tanınan ve en güvenilir araştırma etkinliklerinden ’Superbrands Ödülleri’nde, Vialand en genç süper markası ödülünü aldı.88 ülkede tanınan ve en güvenilir araştırma etkinliklerinden biri olan ’Superbrands Ödülleri’...

Türkiye’nin En Genç Süper Markası Vıaland
banner98
88 ülkede tanınan ve en güvenilir araştırma etkinliklerinden ’Superbrands Ödülleri’nde, Vialand en genç süper markası ödülünü aldı.
88 ülkede tanınan ve en güvenilir araştırma etkinliklerinden biri olan ’Superbrands Ödülleri’ sahiplerini buldu. 10’uncu yılını kutlayan Superbrands, Vialand ziyaretçilerinin ve konusunda Türkiye’nin En Genç Süper Markası ödülünün sahibi oldu.
Yılın ilk yarısında yaklaşık 20 milyon lira yatırımla ’İstanbul’un Sırları’ ünitesini ziyaretçilere açan Vialand, alışveriş caddelerinde yaklaşık 8 milyon TL yatırımla hizmete açtığı 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Wild Park ve 1 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Adventureland ile 2015 yılında da yatırımlarına devam etti.
Superbrands, Türkiye’de 10’uncu yılını kutlarken farklı sektörlerde yerel ve uluslararası markaların, markalarına yaptığı yatırımları tüketici nezninde değerlendiren önemli bir ödül organizasyonu olarak tanınıyor. Süpermarka seçiminde şirketin büyüklüğünün yanı sıra, teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri gibi birçok kriteri bir arada değerlendiriyor. Organizasyon; yerel ve uluslararası marka ayrımı yapmadan her ülkede, ilgili pazarda yer alan tüm markaları değerlendirmeye tabi tutuyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0