Turkcell Genel Müdürü Ciliv Kütahya’da

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Kütahya’da Güral Porselen Fabrikası’nı ziyaret etti.Fabrika merkezinde Yönetim Kurulu üyeleri Ali Güral ve eşi Ceren Güral tarafından karşılanan Ciliv, iletişim sektöründeki yenilik ve gelişmeleri...

Turkcell Genel Müdürü Ciliv Kütahya’da
banner98
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Kütahya’da Güral Porselen Fabrikası’nı ziyaret etti.
Fabrika merkezinde Yönetim Kurulu üyeleri Ali Güral ve eşi Ceren Güral tarafından karşılanan Ciliv, iletişim sektöründeki yenilik ve gelişmeleri anlattı. Fabrika yöneticilerinden Muttalip Korkmaz ile Mesut Özdemir’in de hazır bulunduğu ziyarette, Güral Porselen hakkında Genel Müdür Ciliv’i bilgilendiren yönetim kurulu üyesi Ali Güral, fabrika olarak Avrupa’nın en büyük üretim tesislerine sahip olduklarını ifade etti.
Aynı zamanda Türkiye Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Ali Güral ve eşi Ceren Güral ile Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, ülke ve dünya ekonomisi üzerine de sohbet ettiler.
Sohbet sonunda Turkcell Genel Müdürü Ciliv’e üzerinde Turkcell logosu ile isminin yazılı olduğu porselen hatıra tabağı, Ali Güral ve eşi Ceren Güral tarafından hediye edildi.
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0