banner102

Termal Tesislerin Gözü Arife Gününde

Afyonkarahisar Termal Turistik Oteller ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) Başkanı Ali Acar, Kurban Bayramı tatili dolayısı ile termal tesisleri ile ünlü Afyonkarahisar’daki otellerde doluluk oranlarının yüzde 70-90 arasında olduğunu kaydetti.Acar,...

Termal Tesislerin Gözü Arife Gününde
Afyonkarahisar Termal Turistik Oteller ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) Başkanı Ali Acar, Kurban Bayramı tatili dolayısı ile termal tesisleri ile ünlü Afyonkarahisar’daki otellerde doluluk oranlarının yüzde 70-90 arasında olduğunu kaydetti.
Acar, termal tesisleri ile ünlü Afyonkarahisar’ın bu bayramda yaklaşık 12 bin misafiri ağırlayacağını ifade ederek, otel kapasitelerinin misafirleri ağırlayabilecek nitelikte olduğunu dile getirdi. Geçmiş bayramlarda otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 100’ler seviyesine kadar çıktığını, ancak bu bayram özellikle ekonomik belirsizliklerden ötürü bu oranın otellere göre yüzde 70-90 arasında değişiklik gösterdiğini anımsatan Acar, tesis yöneticilerinin beklentilerinin ise arife günü ve bayramın ilk gününde olduğunu söyledi. Tatilin geçtiğimiz hafta sonu başladığını hatırlatan Acar, “Tatil süresi uzun olmasına rağmen henüz doluluk oranlarında yüzde 100’ler seviyesine ulaşmış değiliz. Beklentimiz arife ile birlikte bayramın ilk gününde. Henüz tatil planını yapamayan tatilcilerimiz var. Umudumuz otel doluluk oranının daha fazla artmasında” dedi.
Diğer yandan, kentteki termal tesisler 20 binin üzerindeki yatak kapasitesiyle yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. İldeki tesisler, romatizma, eklem bozuklukları, çocuk felci, çeşitli solunum yolları ve kalp hastalıkları, obezite, nevrotik bozukluklar, diyabet, kısırlık, damar sertliği, çeşitli sinir sistemi hastalıkları ve kadın hastalıkları gibi sağlık sorunlarının tedavisi sürecinde tercih ediliyor. Şehirde 8 tane beş yıldızlı termal otellerde SPA ile fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi de bulunuyor.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0