‘Santa Claus’ Özel Koleksiyonunun Tanıtım Lansmanı Antalya’da Yapıldı

Dünyanın 35 farklı ülkesinde faaliyet gösteren Roberto Bravo’nun, Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi ile hayata geçirdiği ‘Santa Claus’ özel koleksiyonunun tanıtım lansmanı Antalya’da gerçekleştirildi.Rixos Downtown Otel’de koleksiyon...

‘Santa Claus’ Özel Koleksiyonunun Tanıtım Lansmanı Antalya’da Yapıldı
banner98
Dünyanın 35 farklı ülkesinde faaliyet gösteren Roberto Bravo’nun, Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi ile hayata geçirdiği ‘Santa Claus’ özel koleksiyonunun tanıtım lansmanı Antalya’da gerçekleştirildi.
Rixos Downtown Otel’de koleksiyon tanıtım filmi ile başlayan lansman toplantısına, Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut ve Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar, Noel Baba Barış Konseyi’nin Avustralya Temsilcisi ve Noel Annesi Bernadette Dimitrov ile Konsey’in Avrupa Temsilcisi Noel Babası Imre Farkas, sektör temsilcileri katıldı.
Tanıtımda konuşan Mustafa Kamar, Roberto Bravo olarak markalaşma çalışmalarına 1997 yılında başladıklarını aktararak, markalaşmanın olamazsa olmazları olduklarını kaydetti.
“NOEL BABA’YI TÜM DÜNYAYA TANITACAĞIZ”
500’ün adetin üzerinde patentli ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten Kamar, “Koleksiyonlarımızda yoğun olarak sıcak mine teknolojisi kullanıyoruz. Koleksiyonlar ruhunu temalarını kutsal kitaplardan, mitolojiden, doğadan ve günümüz gelişmelerinden alır. Yeni koleksiyonumuz Noel Baba, bizim Anadolu insanı Patara’da doğdu. Demre’ye yerleşti ve orada öldü. Onun kilisede bulunan mermer plaket çapa altın pırlanta ve gümüş olarak hazırlandı. Elde edilen gelirin bir kısmı konseye aktarmayı hedefliyoruz. Bu topraklardan çıkan Noel Baba’yı tüm dünyaya tanıtma amacındayız” dedi.
Cirolarının senede ortalama 40 milyon dolara ulaştığını aktaran Kamar, “Yeni bir koleksiyonun hep hesabını yaparız. Bir projeyi yaparken ne kadar yaşatırız ne zaman öldürürüz hesaplarız. Bunda bunu yapamadık. Ne satarız, ne yaparız giremedik. Ama Noel Baba koleksiyonuyla nerelere gireceğimizin planını yaptık. Transfer havalimanı ve nüfusun yoğun olduğu yerlerde yer alacağız. Bizim burada en büyük getirimiz yurt içi ve yurt dışında Demre, Antalya ve Noel Baba’yı tanıtmak olacaktır. Antalya’ya 14 milyon turist geliyor, Demre’ye giden turist 700 bin kişi. Noel Baba Türkiye’nin çıkarttığı bir değer” dedi.
Kamar, ‘Santa Claus’ koleksiyonu için 250 bin dolara yakın kalıp ve tasarım yatırımı yaptıklarını vurguladı.
“NOEL ABA ADINA ETKİNLİK YAPAN İLK KURULUŞUZ”
Karabulut, Noel Baba’nın Antalya’da barışla markalaştığının altını çizerek, “1600 yıl önce Noel Baba yaşadığı topraklarda bugün yaşayan bizler, onu vatandaşımız, hemşerimiz olarak gördük. Ve sahip çıkmaya karar verdik. Noel Baba adına iki kitap yazıldı. 23 etkinlik düzenlendi. 20 kez Noel Barış ödülü verildi. Dernek ve vakıf kuruldu. Konsey 80 ülkede temsil edilmeye başlandı. Dünyada Noel Baba adına etkinlik yapan ilk kuruluşuz” diye konuştu.
Karabulut, bu projenin Antalya’nın tanıtımına ve turist sayısının artmasına katkı sağlayacağını dile getirdi. Konuşmaların ardından Karabulut ve Kamar arasında elde edilecek gelirin konseye aktarılmasını sağlayan protokol imzalandı.
Daha sonra mankenler, katılımcılara ‘Santa Claus’ simgesinin yer aldığı çapa ve haçlı takıları tanıttı.
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2015, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0