Pegasus haftada üç gün Edremit'ten İstanbul'a uçuyor

Pegasus Hava Yolları pazar, pazartesi ve cuma günleri, Edremit'teki Balıkesir Kocaseyit Hava Limanı'ndan, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na karşılıklı tarifeli seferlerine başladı.

Pegasus haftada üç gün Edremit'ten İstanbul'a uçuyor
banner98
Pegasus Hava Yolları pazar, pazartesi ve cuma günleri, Edremit'teki Balıkesir Kocaseyit Hava Limanı'ndan, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na karşılıklı tarifeli seferlerine başladı. İlk uçuşta Edremit'e inen Boeing 737-800 tipi uçak, iki yangın söndürme aracının su köprüsüyle karşılandı. Uçuşa katılan 164 yolcudan 80'i yurtdışı, 38'i ise iç hat bağlantılıydı. İlk uçuşun karşılama törenine, Edremit Kaymakamı Abdülhamit Erguvan da katıldı.

Uçuşlar hakkında bilgi veren Pegasus Hava Yolları temsilcisi ve Edremit Turizm Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Ergün, “16 Aralık tarihinden itibaren Edremit Körfez Havalimanı'na, İstanbul Sabiha Gökçen aktarmalı olarak yurtiçinde 14 noktaya, yurtdışında 32 noktaya bağlantılı seferler gerçekleştiriliyor. Bugünkü ilk seferde, 164 yolcumuzla birlikte hareket ettik. Bunlarda 80 kişisi yurtdışına, Almanya, Fransa, İngiltere gibi Avrupa şehirlerine gidiyor.” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0