Ödülü Aldı!

İspak Ambalaj, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından verilen “İhracatın Metalik Yıldızları“ ödüllerinde, “alüminyum sac, levha ve folyo” dış ticareti kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ödülü Aldı!
banner98
 

Kibar Holding şirketlerinden İspak Ambalaj, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından verilen “İhracatın Metalik Yıldızları“ ödülünü kazandı. Ambalaj sektörünün köklü şirketi İspak Ambalaj, “alüminyum sac, levha ve folyo” kategorisinde ödüle layık görüldü.

2016 yılı içerisinde gerçekleştirdiği 6,2 milyar dolarlık ihracat ile Türkiye’nin en büyük ihracatçı birliklerinden biri olan İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), geçtiğimiz yılın başarılı ihracatçılarını 12 Nisan’da Raffles Otel’de gerçekleştirildiği törende ödüllendirdi. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen İDDMİB İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri Töreni’nde; demir çelik eşya, alüminyum mutfak eşya, alüminyum inşaat aksamı, metallerden kilitler, metal mobilya, demir çelik döküm gibi 21 farklı kategoride 71 başarılı ihracatçı ödülün sahibi oldu.

İspak Ambalaj Genel Müdürü Eser Erginoğlu, yaptığı açıklamada, esnek ambalaj sektörüne özelleştirilmiş, yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler sunan İspak Ambalaj’ın başarılarla ve ödüllerle dolu bir geçmişe sahip olduğunu belirtti. Erginoğlu, “Türkiye’nin köklü sanayi gruplarından Kibar Grubu’nun bir parçası olarak, zengin mirasımızdan gurur duyuyoruz. İspak Ambalaj’ın kazandığı bu ödüllerde, 40 yıllık tecrübemiz, müşteri odaklı yaklaşımımız, yenilikçi ve ilerici ekibimizin ve küresel düşünmemizin payı büyüktür. Her gün milyonlarca tüketici, farklı ambalaj ürünlerimizi kullanıyor. Biz de İspak Ambalaj olarak onların hayatını kolaylaştıran inovatif ürünler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Gezegenimizi ve insanlarımızı korumayı, kaliteli ürünler ve katma değerli hizmetler sunmayı bize yol gösteren ilkeler olarak benimsiyoruz” dedi.

“Hedefimizde Avrupa liderliği var”

Verimliliği öne çıkartmanın, katma değeri yüksek işler yapmanın asıl olduğu bir döneme girildiğine dikkat çeken Erginoğlu, “Ödüller bizi motive eden, inovatif yanımızı tetikleyen ve her zaman küresel düşünmeye iten bir unsur oluyor. İspak Ambalaj olarak tüm ekibimizle çalışmalarımızda daima yenilikçi ve inovatif olmayı ilke ediniyoruz. Çünkü hedefimizde Avrupa liderliği var. Yeni yatırımlarımız ve Ar-Ge çalışmalarımızla üretimde verimliliğe ve yeni pazarlarda var olmaya odaklanıyoruz. Bu noktada ödül süreçleri bizim bu dinamizmimizle de örtüşüyor” şeklinde konuştu.

“Ambalaj Önemlidir” mottosu ile çalışmalarını sürdürdüklerini ve özellikle gıda ve medikal ambalaj alanlarında portföylerini genişletmeyi hedeflediklerini anlatan Erginoğlu,”Ulusal ve uluslararası üst seviyede kalite ve uygunluk belgelerimiz ve ödüllerimizle sürekli gelişim için çalışıyoruz. Bundan sonra alacağımız ödüller de liderliğimizin, global marka anlayışımızın sonucu olacaktır” dedi.

Türkiye’nin ihraç hacmine 100 milyon avroluk katkı sağlayacak

İspak Ambalaj, Kocaeli Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi’nde bu yıl hayata geçirdiği yeni fabrikası ile hem Türkiye ekonomisi, hem de ambalaj sektörü adına ileriye dönük önemli bir hamleye imza atıyor. İspak Ambalaj, Endüstri 4.0 öngörüleriyle dizayn edilen yeni fabrikası ile 2020 yılında 150 milyon Euro ciroya ulaşarak Avrupa’nın ilk 20 üreticisi arasında olmayı amaçlıyor. Yeni fabrika yatırımı, ileri teknolojili ürünleri ve Ar-Ge merkezi ile katma değerli ürünleri yurtdışına pazarlayarak Türkiye’nin ihraç hacmine 100 milyon avroluk katkı sağlamayı planlıyor.

2016 yılında kapsül kahve ambalaj ürünlerimizden biri ile Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından verilen 2017 WorldStar Award ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) 2017 ödüllerine de layık görülen İspak Ambalaj, ayrıca işyerlerinin rekabet gücünü arttırmayı amaçlayan TPM (Total Productive Maintenance), kapsamında verilen TPM Ödülleri’nin ikinci basamağı olan TPM Mükemmellik Ödülü’nü 2016 yılında aldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 10:41

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0