Müsiad'dan Başsağlığı Mesajı

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Soma Kömür İşletmeleri’nde meydana gelen kazaya ilişkin yazılı bir başsağlığı mesajı yayımladı.Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Soma Kömür İşletmeleri’nde...

Müsiad'dan Başsağlığı Mesajı
banner98
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Soma Kömür İşletmeleri’nde meydana gelen kazaya ilişkin yazılı bir başsağlığı mesajı yayımladı.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Soma Kömür İşletmeleri’nde meydana gelen kazaya ilişkin yazılı bir başsağlığı mesajı yayımladı. Olpak'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Soma Kömür İşletmeleri’nde meydana gelen kazada can kayıpları ve göçük altında kalan çalışanların olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşanan bu elim kaza ve beraberinde getirdiği acı bizlere bir kere daha iş güvenliği konusunun ne kadar önemli olduğunu ve bu konuda her türlü tedbirlerin ivedilikle, hiçbir sorumluluktan kaçınılmadan alınması gerektiğini bir kere daha hatırlatmış bulunmaktadır. Yaşanılan acıların son bulması amacıyla gerekli çalışmaların biran önce güzel haberlerle sonuçlandırılmasını temenni ediyor, içeride kalan vatandaşlarımızın ivedelikle sağ salim kurtarılarak sevenlerine kavuşturulmasını dilerken kazada hayatlarını kaybederek ahirete göçen madenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabırlar diliyorum".
Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0