banner102

Mudanya Kooperatifi’nde Kongre Heyecanı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin cumartesi günü yapılacak genel kurulunda yeniden aday olan Başkan Ali Yıldız, üst kurulda görev yapacak 69 delegeyle bir araya geldi.Mudanya Düğün Salonu’ndaki...

Mudanya Kooperatifi’nde Kongre Heyecanı
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin cumartesi günü yapılacak genel kurulunda yeniden aday olan Başkan Ali Yıldız, üst kurulda görev yapacak 69 delegeyle bir araya geldi.
Mudanya Düğün Salonu’ndaki toplantıya Marmarabirlik Başkan Vekili Şevket Karagöz de katıldı. Toplantıda, kongre ve seçim çalışmaları sırasında yapılacak işler ve uygulanacak stratejiler hakkında bilgiler verildi. Mudanya Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız, kongrenin cumartesi günü aksaksız bir şekilde tamamlanması için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirtti.
Yıldız, ”Başarıyla geçen 3 yıl sonrası üretici ortaklarımıza en iyi hizmeti vermeye devam etmek için ekibimle birlikte aday oldum. Şu ana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hakkımızda çıkan dedikodulara inanmak yerine bize gelerek gerçekleri öğrenebilirler. Bugüne kadar Marmarabirlik yönetimi ile yaptığımız çalışmalar ortada. Olmaz denilen işlere imza attık. Yeter ki ortaklarımız bize inansın, güvensin. Onları asla mahcup etmeyeceğimize söz veriyoruz” derken, seçime katılacak diğer adaylara da başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0