Mobit Bilişim İş Ortaklarıyla Buluştu

MOBİT Bilişim. A.Ş., iş ortaklarıyla buluştu. Yeni hedeflerin ve yeni satış stratejilerinin konuşulduğu toplantıda, artık markaların ürün değil, müşteri ve çözüm odaklı satış yapması gerektiği vurgulandı.Mobit Bilişim A.Ş., iş...

Mobit Bilişim İş Ortaklarıyla Buluştu
banner98
MOBİT Bilişim. A.Ş., iş ortaklarıyla buluştu. Yeni hedeflerin ve yeni satış stratejilerinin konuşulduğu toplantıda, artık markaların ürün değil, müşteri ve çözüm odaklı satış yapması gerektiği vurgulandı.
Mobit Bilişim A.Ş., iş ortakları buluşmasında, mevcut çözümlere ek olarak eğitim, sağlık, perakende, sektörlerinde ihtiyaç duyulan taleplere yönelik yeni çözümler oluşturarak, iş ortaklarıyla paylaştı. Türkiye’nin her yerinden gelen iki yüzden fazla iş ortağı ile yeni satış stratejileri, markalar, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımlar başarı hikayeleri ile birlikte değerlendirildi.
Toplantıda konuşan, Mobit Bilişim A.Ş. Satış Müdürü Ahmet Sinan Ekinci, 2015 yılı itibariyle ürün odaklı yaklaşımdan, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşıma geçtiklerini söyledi. Ekinci ayrıca konuşmasında şunları ekledi: “Atanan yeni bölge temsilcilerimiz, proje kayıt sistemimiz ve iş ortağı portalımız sayesinde bu yıl hedeflerimizi geçmeyi hedefliyoruz. 2014 yılı ciromuz 16 Milyon $ iken, 2015’te ivme kazanan bayileşme hızı ile birlikte ciromuzu yıllık yüzde 20 ile yüzde 25 arttırmayı öngörüyoruz.”
Casio, Point Mobile, Xplore, Hanasis, Robox, Getac, Sewoo, Jolimark, Bixolon, Aaeron, gibi onlarca markanın Türkiye distribitörlüğünü yapan Mobit Bilişim A.Ş., merkezi olarak geliştirmiş olduğu donanım ve yazılım çözümleri ile mevcut iş hacimlerini farklı iş alanlarında da artırabilmek, katma değerli yeni ürünler ile kendi müşterilerine farklı çözümler üretebilmek için çalışıyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0