banner102

Kfc İlk Franchise Restoranını Diyarbakır’da Açtı

Dünyanın en fazla restoranına sahip tavuk restoran zinciri KFC Türkiye’deki ilk franchisesını Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük yaşam merkezlerinden biri olan Ninova Park’ta açarak hizmet vermeye başladı.Dünyanın 120 ülkesinde,...

Kfc İlk Franchise Restoranını Diyarbakır’da Açtı
Dünyanın en fazla restoranına sahip tavuk restoran zinciri KFC Türkiye’deki ilk franchisesını Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük yaşam merkezlerinden biri olan Ninova Park’ta açarak hizmet vermeye başladı.
Dünyanın 120 ülkesinde, 19 binden fazla noktada hizmet veren KFC, Türkiye’de hem kendi restoranlarıyla hem de franchise sistemi ile büyümesini hızlandırdı. İlk franchiseını Anadolu’nun en önemli gastronomi merkezlerinden biri olan Diyarbakır’a veren KFC, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük yaşam merkezlerinden biri olan Ninova Park Prestige’de hizmet vermeye başladı.
KFC Franchise Genel Müdürü Hüseyin Tetik, KFC’nin Türkiye’deki en mutlu günlerinden biri olduğunu söyledi. Tetik, "Bugün 101’inci KFC şubesi açıldı. İlk franchise olarak büyük bir onur verdi. Türkiye’deki ilk franchisesını Diyarbakır’da açtı. İlk franchise olarak Diyarbakır’a hizmet vereceğiz bugünden sonra artık. Yaklaşık 12 personel, 2 vardiya müdürü ve restoran müdürü mevcut. Uzun zamandır eğitimler alıyorlar İstanbul ve Ankara’da KFC genel merkezlerinde. Farklı farklı eğitimler ile Diyarbakır halkına hizmet verecektir" dedi.
Ninova Park AVM Genel Müdürü Salih Erdoğan ise, Ninova Park’ın Diyarbakır halkının AVM olduğuna dikkat çekti. Erdoğan, "Açılışından bugüne kadar herkes sahiplenerek bize destek oldu. Sokaktaki vatandaşa sorarlarsa bile bunun farkında oluyor. Markalar ve AVM yenilemesinde iddialıyız. Bunlardan biri olan KFC’nin açılışından dolayı gururlu ve onurluyuz. Diyarbakır halkına en güzel ve iyilere layıktır. Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Bütün kiracılar ve Ninova Park AVM çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutlarım. Müşterilerimize de nice bayramlar diliyorum. Daha yeniliklerle karşılarına çıkacağız" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2015, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0