GELECEĞİ İNŞA EDEN FUARLAR %32’LİK REKOR ZİYARETÇİ ARTIŞIYLA KAPANDI

Kuruluşumuz Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT), Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) iş birliği ve Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in değerli destekleriyle düzenlenen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

GELECEĞİ İNŞA EDEN FUARLAR %32’LİK REKOR ZİYARETÇİ ARTIŞIYLA KAPANDI
banner98
 Geçen yıl 34.416 ziyaretçiyi Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi çatısında bir araya getiren Geleceği İnşa Eden Fuarlar, bu yıl %32’lik rekor bir artışla fuar süresince 45.647 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.


Fuar süresince atölye çalışmalarından konferanslara, eğitim seminerlerinden çekilişlere kadar birçok farklı sektörel etkinlik de katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.


Yine fuarda ön sipariş alan firmaların sayısının geçen seneye oranla artması da katılımcı firmaların yüzünü güldürdü. Ziyaretçiler de farklı etkinliklerin, fuara özel indirimlerin bulunması nedeniyle fuar merkezinden oldukça memnun ayrıldılar.


Tüyap Konya, Geleceği İnşa Eden Fuarlar’ın tüm katılımcı ve ziyaretçilerine teşekkürlerini sunar.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0