banner102

Eminevim 85’inci Şubesini Silivri’de Açtı

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye’de 85’inci şubesini Silivri’de ilçe protokolünün de katıldığı törenle hizmete açtı.1991 yılından bu yana vatandaşların otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında kurduğu Elbirliği...

Eminevim 85’inci Şubesini Silivri’de Açtı
Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye’de 85’inci şubesini Silivri’de ilçe protokolünün de katıldığı törenle hizmete açtı.
1991 yılından bu yana vatandaşların otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında kurduğu Elbirliği sistemi ile 80bin’den fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlayan Eminevim büyümeye devam ediyor.
Alibey Mahallesi Başkomutan Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında hizmete giren Eminevim Silivri Şubesinin açılış programına Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, İlçe müftüsü İdris Çatmakaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Tamer Şişman, Metin Kaya, MHP Kadın Kolları yöneticileri, Eminevim Yönetim kurulu başkanı Emin Üstün, Eminevim yönetim kurulu üyesi Büşra Üstün ve şirketin yöneticileri katıldı.
Eminevim İstanbul Avrupa Yakası Bölge Müdürü Mustafa Şahin, “Türkiye genelinde ki 85. şubemizin açılışını inşallah gerçekleştirmiş olacağız. Eminevim olarak 1991 yılından bugüne kadar 25 yılda 90 bin aileyi faizsiz ve vade farksız kendi el birliği sistemimizle hayallerine kavuşturduk. Silivri bölgesi de bizim için çok önemli bir bölge. Burada ki müşterilerimizi de ev ve araba sahibi yapmak bizi gerçekten mutlu ediyor. Bu şubemizi açarak burada ki müşteri portföyümüzü daha fazla arttırmak ve daha çok insanı hayallerine kavuşturmak için şubemizi açmış bulunuyoruz. Eminevim, yıllardır Türkiye’ye ayrı bir soluk getirdi. Eminotomotiv ile başlayan bu heyecan Eminevim ile devam etmekte. Hiç faiz, vade farkı ödettirmeden kendi imkânlarına göre, ödeme imkanlarına göre müşterilerimizi ev araba sahibi yapıyoruz. Bu güzel günde de inşallah inanıyorum ki daha fazla aileyi hayallerine kavuşturacağız ve onların duasını almış olacağız. İnşallah şubemiz Silivri’ye hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Emin Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Emin Üstün de yaptığı açıklamada, “Türkiye’de 85’inci şubemizi Silivri’de açmış bulunmaktayız. İnşallah Silivri’de Eminevim ve Eminotomotiv olarak halkımızın hizmetinde olacağız. Ayrıca bu bölgede aldığımız 80 bin metre kare arazide de Silivrililere büyük bir siteyi inşallah inşa ederek hizmetlerini sunmuş olacağız. Türkiye’de biliyorsunuz alt gelir grubunun otomobil sahibi olması ve ev sahibi olması sıkıntılı. Faizler yüksek olduğu için, bankalardan kredi alma imkanları olmadığı için insanların konut ve otomobil sahibi olmaları zor oluyor. Bu nedenle Eminevimin 25 yıldır uyguladığı bu sistemle hem otomobil sahibi olan büyük bir kesim var, bunun yanında da 10 yıla yakın bir zamandır da konut noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Çok az alt gelir seviyesinde ki insanlar ve imkanları dar olan, bankalardan kredi alma imkanı olmayan kesim konut sahibi olma şansını yakalamış oluyor. Her ay ortalama 2000-2500 civarında üyemiz müracaat ediyor. Üye oluyor bize. Bunun 1000-1300 civarında büyük bir kısmı konut 800 konut ve 500 otomobil olmak üzere teslimat yapıyoruz. Bu şekilde her ay bu mutluluğu yaşayan insanlarla bizde mutlu olmuş oluyoruz” dedi.
“SİLİVRİ’DE BİRÇOK SOSYAL PROJEDE YER ALACAĞIZ”
Eminevim’in bugüne kadar birçok sosyal projede yer aldığı belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu bölge de inşallah İlçe Eğitim Müdürüyle görüşüldü. Silivri’de yatırım yapacağımız için birçok sosyal projede yer alacağız. Eminevim Şirketler Grubu Emin Şirketler Grubuna ait olan bir Eminevim’in olduğu gibi Emininşaatımız var. İstanbul’un çeşitli yerlerinde de sitelerimiz var. Beylikdüzü’nde, Kurtköy’de, Yakuplu’da İstanbul’un değişik bölgelerinde Darıca’da, Aydınlı’da inşaatlarımız devam ediyor. İnşaatlarımızın bir kısmı bitti. Bir kısmında da çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye’nin değişik bölgelerinde projelerimiz var. Erzurum’da inşallah büyük bir AVM, Afyon’da bir 150 milyon dolar yatırımlık bir otel inşaat projemiz var termal otel projemiz. Ayrıca gene Kurtköy’de de rezidans otel projemiz var. Bu şekilde de inşaat sektörüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Türkiye’de biliyorsunuz işsizlik ve ekonomik sıkıntı olduğu zamanlar, bu tip yatırımlar ekonomiye katkı sağlamış oluyor. Eminevim’in gene Emin Şirketler Grubu’nun dışında Eminenerji diye Türkiye’nin yenilebilir, güneşten elde edilen bir enerji projemiz var. Bununla da ilgili 40 megawatt kadar müracaatlarımız yapıldı, yatırımlarımız devam ediyor. İnşallah enerji noktasında da ülkemize katkı sağlayacağız. Bunu daha da büyüterek hem güneş enerjisi hem de güneş enerjisinde kullanılan ekipmanların imalatını yapacağız. Ve bu şekilde de bu imalatla da hem Türkiye’de döviz yurt dışına çıkmayacak Türkiye’de döviz kalmış olacak ve ayrıca da insanlarımıza iş üretmiş olacağız. İş ve aş öğretmiş oluyoruz.”
Program davetlilere sunulan çeşitli ikramlarla devam etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0