banner102

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Samsun’da

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üçere geldiği Samsun’da Samsun Valiliği ve ardından da Samsun Serbest Bölge’yi ziyaret etti.Bakan Nihat Zeybekci Sevgi Kafe’de düzenlenen kahvaltının ardından Samsun...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Samsun’da
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üçere geldiği Samsun’da Samsun Valiliği ve ardından da Samsun Serbest Bölge’yi ziyaret etti.
Bakan Nihat Zeybekci Sevgi Kafe’de düzenlenen kahvaltının ardından Samsun Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Zeybekci’ye Samsun Valisi İbrahim Şahin ziyaretinin arasına üzerinde Atatürk Anıtı’nın fotoğrafının bulunduğu şilt takdim etti. Bakan Nihat Zeybekci daha sonra Samsun Serbest Bölge’yi ziyaret etti. Samsun Serbest Bölge Müdürlüğü’nü zinayet ederek burada basına kapalı toplantı düzenleyen Bakan Zeyretci’ye birifing verildi. Toplantıya, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Mürzioğlu, Serbest Bölge Genel Müdürü Uğur Öztürk, Samsun Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş.(SASBAŞ) Genel Müdürü Ercüment Karaca, SASBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, SASBAŞ Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Ölmez, Sinan Çakır, Gümrük Müdürü Serkan Işık, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş katıldı. SASBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, Bakan Nihat Zeybekci’ye Samsun’un simgesi olan Atatürk anıtının maketini hediye etti. Başkan Ulusoy yaptığı konuşmada, " Sayın Bakanımızın bizi onurlandırmasının anısına kendisine şehrimizin simgesi olan Atatürk anıtımızın maketini sunmaktan son derece mutlu oldum. Ayağınıza sağlık, ziyaretinizle bizi onurlandırdınız. Samsun’daki yatırımlara vereceğiniz destekleri şimdiden hissediyoruz. Biz kendimize çalışıyoruz, siz bu millete çalışıyorsunuz. Sizi kutluyoruz"dedi.
Bakan Zeybekci ise, "Herkes bu millete çalışıyor. Biz de bu millete çalışıyorsunuz" diye konuştu.
Bakan Zeybekci, "Hediyemi alayım lütfen" diye espri yapıp Başkan Ulusoy’un elindeki Atatürk anıtı maketine uzanıp alınca gülüşmelere neden oldu. Bakan Zeybekci daha sonra Serbest Bölge’de bulunan İmaretcioğlu İlaç Sanayii ve Borbanel adlı fabrikayı gezerek incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bakan Zeybekci, Samsun AK Parti İl Danışma Toplantısı’na katılmak üzere Samsun Serbest Bölge’den ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2014, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0