banner102

Çelik Palas Dünyaya Açıldı

Bursa’nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı.Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts’un halkalarından biri oldu. Yapılan iş birliği...

Çelik Palas Dünyaya Açıldı
Bursa’nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı.
Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts’un halkalarından biri oldu. Yapılan iş birliği ile otelin ismi de Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas olacak. Yapılan anlaşma ile ilgili Çelik Palas Otel’de düzenlenen toplantıya MSN Yapı Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Kırcal, Swiss-Bel İnternationaal Yönetim Kurulu Başkanı Gavin M.Faul, iş ortağı ve Arap Turizm Örgütü Birlik Başkanı Bandar Fahad Al Fihait, otel idarecileri katıldı. Uzun yıllardır yüksek kalitesi ile hizmet veren Otel Çelik Palas Convention Center & Thermal SPA Bursa ve Atatürk Palas, Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts zincirleri ile iş birliği içerisine girdi. Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts zincirlerinin sahibi Mr. Gavin M. Faull ve Çelik Palas yetkililerinin yaptığı iş birliği ile otelin yönetimini Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts otel devraldı. Dünyaca ünlü Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts, tecrübesini Çelik Palas Otel’e aktaracak.
Swiss-Belhotel İnternational Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Gavin M. Faul, “Böylesine tarihi 5 yıldızlı termal otelle Türkiye pazarına girdik. Swiss-Belhotel İnternational’ın global hizmet ve profesyonelliğini bu pazara getireceğimiz için heyecanlıyız” dedi.
Geçtiğimiz yıllarda Arap -Türk Günleri tertiplediklerini hatırlatan Bandar Fahad Al Fihait, Türkiye’nin şu an coğrafi haritada çok önemli ülkelerden biri haline geldiğini kaydetti. Yaptıkları organizasyonla Arap turist sayısında artış yaşandığını söyleyen Fihait, bu oranın 1 milyon 170 bine ulaştığını, yıl sonunda ise 2 milyon 500 bine ulaşmasını beklediklerini dile getirdi. Bu gelişmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katkısı olduğunu söyleyen Fihait, Arap yatırımcıların Bursa’da önünü açmaktan duyduğu memnuniyeti de ifade etti.
İstanbul’da Helal Turizm Fuarı düzenleyeceklerini açıklayan Fihait, sağlık turizmi fuarı yapacaklarını da ifade etti. Çelik Palas’ın sıcak suya sahip olduğunu da söyleyen Fihait, sağlık fuarını Çelik Palas Otel’de yapmayı planladıklarını dile getirdi. Arap dünyasında Türkiye’nin ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Fihait, “Araplar yılda 27 milyar dolar sağlık turizmine yatırım yapıyor” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0