Bursa’nın ulusal patent firması yenilendi

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen firmalarına patent danışmanlığı hizmeti veren Erdem Kaya Patent, Bursa’daki merkez ofisini yeni adresine taşıdı.

Bursa’nın ulusal patent firması yenilendi
banner98
 Bosch, Siemens, Şişe&Cam, Arzum ve Durmazlar gibi dev firmaların patent çalışmalarını yürüten Erdem Kaya Bursa ofisini Nilüfer’e taşıdı. Erdem Kaya Patent Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Kaya, yaptıkları yenilik sayesinde artık hizmet çıtasını daha da yükseklere çıkaracaklarının altını çizdi.

“TÜRKİYE’NİN EN İYİ PATENT FİRMALARINDAN BİRİYİZ”

Marka ve patent danışmanlığı alanında 15 yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Erdem Kaya, geçen süre içerisinde müşterileri ile çok güçlü bağlar yakaladıklarını ve sadece Türkiye değil, dünya çapında markalara da hizmet vermeye başladıklarını kaydetti. Yenilenme süreçlerini her zaman canlı tuttuklarını aktaran Kaya; “Sürekli gelişim ve değişim içerisindeyiz. Hizmet çıtamızı daha da yukarılara çıkarttık. Yönetim danışmanları gözetiminde yapılan bir reorganizasyon ile mühendisler ve marka-patent vekillerinden oluşan ekibimizi deneyimli avukatlarımızla daha da entegre hale getirdik. Genişleyen, büyüyen yeni ekibimizle artık hukuk ve mühendisliğin aynı potada eritilebildiği toplam hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Legal500 gibi dünyanın en saygın değerlendirme kuruluşları bizleri Türkiye’nin en iyi patent ve marka vekilleri arasında gösteriyor” dedi.

“DAHA DA BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”

Bugüne kadar binlerce buluşun, markanın ve özgün tasarımın korunmasında önemli rol oynadıklarını söyleyen Kaya, büyük ya da küçük her zaman Türkiye’nin en inovatif şirketlerine hizmet etmenin gururunu yaşadıklarının altını çizdi. Yeni değişim sayesinde artık daha da büyük bir aile olduklarına vurgu yapan Kaya; “Büyüyen yapımızla birlikte artık hedeflerimiz de büyüdü. Yeni yerimizde, yeni hizmet çıtası içerisinde hep birlikte en iyisini yapmak için çalışacağız. Müvekkillerimizin mem

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0