banner101

BTSO Enerji Sektörü Firmaları Almanya ISH 2017 Fuarı’nda

Bursa İş Dünyası Temsilcileri Küresel Fuar Acentesi İle Dünyaya Açılmaya Devam Ediyor

BTSO Enerji Sektörü Firmaları Almanya ISH 2017 Fuarı’nda
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında Bursa’da faaliyet gösteren enerji sektörü temsilcileri, Almanya’da düzenlenen ISH 2017 İklimlendirme ve Enerji Sektörü Fuarı’na çıkarma yaptı.

 

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu olan BTSO, ülke ve kent ekonomisinin dış ticaret hacmini artırmak için üyelerine yönelik yurt dışı fuar organizasyonlarına devam ediyor. KOSGEB ve BTSO’nun destekleriyle düzenlenen Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde Bursa’da faaliyet gösteren iklimlendirme ve enerji sektörü iş dünyası temsilcileri, Frankfurt’ta düzenlenen ISH 2017 Fuarı’nı ziyaret etti. BTSO Meclis Üyesi Turan Taşköprü başkanlığındaki heyet, fuar ile birlikte çok sayıda uluslararası sermayeli firmayla ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi.

 

“FİRMALAR FUARDAN MEMNUN”

Heyet Başkanı Turan Taşköprü, iş gezisi sayesinde iklimlendirme ve enerji sektöründeki son gelişmeleri yakından görme imkanı yakaladıklarını ifade etti. Küresel Fuar Acentesi ile fuara katılan çok sayıda firmanın önemli iş görüşmeleri gerçekleştirdiğini kaydeden Taşköprü, “Fuar, sektör temsilcilerimiz için oldukça faydalı ve güzel geçti. Fuar ile firmalarımız sektördeki yeni gelişmeleri yakından görme imkanı yakaladı” dedi.

 

“YENİ İŞ BAĞLANTILARI KURDUM”

DNS-GB firması temsilcisi Onur Dümenli, Küresel Fuar Acentesi Projesi’nin firmaların ihracatını artıran önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Fuarın firması açısından oldukça verimli geçtiğini dile getiren Dümenli, “BTSO’nun öncülüğünde güzel bir organizasyona imza atıldı. Türkiye’ye çok güzel iş bağlantıları kurarak döndüm. Ayrıca önceden kurduğum bazı iş bağlantılarımı daha da güçlendirme fırsatı yakaladım. Küresel Fuar Acentesi Projesi ile firmaların dış ticaret hacmini artıran BTSO’ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Öte yandan 2 bin 482 firmanın stantlı katılım sağladığı ISH 2017 Fuarı’nı yaklaşık 200 bin iş profesyoneli ziyaret etti. BTSO tarafından düzenlenen iş gezisine KOSGEB de önemli destek sağlıyor. KOSGEB tarafından proje kapsamındaki organizasyona katılan firmalara yakın ülkeler için 3.000 TL, uzak ülkeler için ise 5.000 TL’ye kadar destek veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0