'Anadolu'nun kayak zirveleri' konuklarını bekliyor

Kış mevsiminin gelmesiyle kapılarını kayakseverlere açan Uludağ, Erciyes, Palandöken, Kartalkaya ve Kartepe'nin de aralarında bulunduğu kayak merkezleri, her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

'Anadolu'nun kayak zirveleri' konuklarını bekliyor
banner98

Türkiye'nin dört bir tarafındaki kayak merkezleri, kesintisiz kayak imkanı sunan uzun pistleri, snowboard, kızak gibi çeşitli kış aktivitelerinin yapıldığı alanlarıyla her yıl milyonlarca yerli ve yabancı tatilcinin tercihi oluyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, doğudan batıya, kuzeyden güneye ziyaretçilerine dört mevsim zengin turizm olanağı sunan Türkiye, kış döneminde de devlet ve özel sektör iş birliğiyle hizmet veren kayak merkezleriyle ilgi görüyor.

Kış aylarında beyaz örtüyle kaplanan doğası, sunduğu imkanlar, birçoğu dünyaya örnek modern yapılarıyla yıllardır yerli ve yabancı kayakseverlere hizmet sunan Uludağ, Erciyes, Palandöken, Kartalkaya ve Kartepe gibi merkezler başta olmak üzere tüm tesisler, bu sömestirde de tatilcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Kesintisiz kayak imkanı sunan uzun pistleri, snowboard, kızak gibi çeşitli kış aktivitelerinin yapıldığı alanlara sahip kayak merkezleri, bu haftadan itibaren ülke genelinde etkili olacak kar yağışıyla ziyaretçilerini konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0