Altınordu Ziraat Odası’na Modern Bina

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Ziraat Odası’nı ziyaret etti.Üç yıl önce inşaatına başlanan, 6 ay önce Altınordu Ziraat Odası Başkan ve yönetim kurulunun kararlı çalışması ile tekrar yapımına başlanan ve şuanda hizmet...

Altınordu Ziraat Odası’na Modern Bina
banner98
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Ziraat Odası’nı ziyaret etti.
Üç yıl önce inşaatına başlanan, 6 ay önce Altınordu Ziraat Odası Başkan ve yönetim kurulunun kararlı çalışması ile tekrar yapımına başlanan ve şuanda hizmet veren Şirinevler Mahallesi’ndeki Altınordu Ziraat Odası hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yeni hizmet binasına hayran kaldı. Altınordu Ziraat Odası Başkan ve Yönetim Kurulunu tebrik eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Başkanım hepinizi tebrik ediyorum. Gerçekten çok görkemli ve çok amaçlı bir hizmet binasına kavuşmuşsunuz” dedi.
TOPRAK KABUL BÖLÜMÜ HİZMET VERİYOR
Hizmet binası içerisinde bulunan birimleri de gezen Vali İrfan Balkanlıoğlu, toprak kabul bölümü ve toprak tahlil laboratuvarında yaptığı incelemelerde Toprak Kabul Müdürü Haluk Şensoy’dan bilgi aldı. Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Görüyorum gerçekten her türlü makine ekipman ile teçhizatı kurmuşsunuz. Çok güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Çiftçilerimiz artık burada gönül rahatlığı ile topraklarını getirip tahlil ettirebilirler” açıklamasında bulundu. Toprak Kabul Müdürü Haluk Şensoy da, “Çiftçilerimize böyle bir hizmeti vermekten çok onur ve gurur duyuyoruz. Doğru toprağın alınması ve doğru gübrenin kullanılması daha çok verim alınması için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.
BEN BURAYA HAYRAN KALDIM
Bütün birimleri tek tek gezen Vali İrfan Balkanlıoğlu, çok amaçlı toplantı salonuna da hayran kaldı. Daha sonra Başkan Uğur Cörüt’ün makamına geçen ve bir takım bilgiler alan Vali İrfan Balkanlıoğlu, şöyle devam etti: “Yeni hizmet binanız tekrar hayırlı olsun gerçekten çok görkemli bir bina inşa etmişsiniz. Ben şahsen hayran kaldım, çok amaçlı toplantı salonunuz, toprak kabul bölümünüz, satış mağazanız, soğuk hava deponuz bulunuyor. Gerçekten çok güzel inşallah çiftçilerimize güzel hizmetler edersiniz. Çiftçi kardeşlerimiz de geldikleri zaman, onların ödediği aidatların nerelerde harcandığını çok rahat görebilir.”
AKILLICA BİR PROJE
Köy Tavuğu ve Köy Yumurtası ile ilgili de bilgi alan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Çok iyi bir fikir edinmişsiniz. Ben takip ediyorum zaten vatandaş fındık dışında alternatif bir şeyler de yapmak istiyordu. Akıllıca bir proje, hem fındığını, kivisini üretir vatandaşımız hemde kendine ek gelir elde eder” ifadelerini kullandı.
ÇOK AMAÇLI BİR HİZMET BİNAMIZ VAR
Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt ise hizmet binası, köy tavuğu ve köy yumurtası, hizmet binası hakkında bilgiler verdi. Başkan Uğur Cörüt, “Sayın Valim ziyaretiniz beni ve arkadaşlarımı çok memnun etti. Bu hizmet binamız 3 yıl önce yapımına başlanmış ama bir türlü inşaatı tamamlanamamıştı. Biz elimizi taşın altına koyduk ve 6 ay önce tekrardan yapımına başladık. 1 ay öncede tamamladık. Eskiden 3 dört parçaya bölünmüş vaziyetteydik, yeterli hizmet veremiyorduk. Ama çok şükür şu anda gördüğünüz gibi çok daha görkemli ve çok amaçlı bir hizmet binasına kavuştuk. Çiftçilerimiz de bundan çok memnunlar” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0